Frankrijk is een geweldig land om te kamperen. Het is niet voor niets dan Frankrijk sinds jaar en dag het nummer één kampeerland is voor de meeste Nederlanders. Ga je kamperen in Frankrijk, dan is de kans groot dat je vakantie slaagt! Het klimaat is gunstig, het landschap erg divers en het eten is heerlijk. Daarnaast kent het land een enorm aantal prachtige campings. In Frankrijk vind je voor een ieder wat wils!

Alle onderwerpen in dit artikel

Frankrijk is erg groot en heeft als vakantieland veel te bieden. De verschillende regio's en het grote aanbod in campings maken Frankrijk een heerlijke plek om je vakantie te vieren. Om jouw zoektocht een beetje makkelijker te maken hebben wij de (volgens ons) 25 mooiste campings op een rijtje gezet. Van grote vakantieparken met alles erop en eraan tot kleine, charmante campings. Benieuwd naar deze lijst, lees dan snel verder. Veel plezier met de voorpret!

Scroll verder en ontdek onze top 25 campings in Frankrijk.

meer over kamperen in Frankrijkontdek alle campings in Frankrijk

Meermaals bekroonde campingresort met spectaculair waterpark

01. Camping La Rive resort & spa in Biscarrosse

Als je op zoek bent naar niet zomaar een zwembad op de camping maar een écht spectaculair waterpark waar je dagen kunt doorbrengen, dan is dit jouw camping! Camping La Rive heeft een van de grootste waterparken die je op een camping in Frankrijk zult tegenkomen. 

Deze camping beschikt over een spa- en welnesscentrum en veel speel- en sportvoorzieningen. Er is aan de kids, tieners en volwassenen gedacht. Geniet van foodtrucks vol oesters, tapas & verse pizza met salade. De kinderen zullen de snoepwinkel op de camping vast niet kunnen weerstaan.

Vanaf Pasen tot medio november ben je hier van harte welkom om te komen kamperen of huren. Je hebt rechtstreeks toegang tot het meer van Sanguinet. Er ligt een watersportcentrum aan het meer, dus ga op die duik- of surfcursus! De kust bij Biscarrosse staat bekend om zijn hoge golfen en is echt een surfersparadijs.

ontdek Camping La Rive resort & spa

Vijfsterren resort met eigen wijndomein

02. Camping Domaine de la Yole in Valras-Plage

Frankrijk wordt vaak in een adem genoemd met wijn. Laat het goede leven beginnen als je kiest voor camping Domaine de la Yole. Deze camping beschikt over een eigen wijndomein waar regelmatig rondleidingen en proeverijen worden gegeven. Ook in de authentieke wijnkelder op de camping worden de wijnen verkocht.

Toegeven, het is een heel stuk rijden over die route du soleil, maar ben je eenmaal op dit resort dan kun je je auto laten staan. Van kapsalon, ijswinkel, bakker, slager tot kledingwinkel, hier is aan alles gedacht. Het enorme waterpark zorgt voor zwempret en de zee is slechts een klein stukje lopen vanaf de camping.

Je kunt hier ook logeren in een boomhut, heel bijzonder! Valras-plage ligt vlakbij en hier kun je eindeloos flaneren over de boulevard. 

ontdek Camping Domaine de la Yole

Met Nederlandstalige animatie tijdens de zomervakantie

03. Camping Le Chêne Gris in Pommeuse 

Een middelgrote viersterren camping op relatief korte reisafstand van Nederland. Deze camping bied je heel veel faciliteiten ter plaatse zodat je goed voorbereid en uitgerust naar Parijs of misschien het kasteel van Versailles kunt afreizen. 

De camping heeft een heel mooi zwembadencomplex. Je kunt hier zowel met je eigen kampeermiddel verblijven als een accommodatie huren. Vanaf Pasen tot na de herfstvakantie ben je welkom, ideaal dus ook als je buiten het hoogseizoen op vakantie kunt. Aan eten, drinken, zwemmen en sporten en spelen geen gebrek op deze Franse camping. 

Le Chene Gris is echt een topcamping op slechts een uurtje vanaf Parijs. Het attractiepark Disneyland ligt zelfs nog dichterbij. En heel handig; beiden zijn met het openbaar vervoer te bereiken vanaf de camping. 

ontdek Camping Le Chene Gris

Op deze camping kun je ponyrijden, lessen nemen en dieren verzorgen

04. Camping Domaine de la Breche in Varennes-sur-Loire

Weelderig en romantisch. Zo wordt de Loire streek vaak genoemd. Dit zie je ook terug op deze Franse camping, met zijn authentieke gebouwen die helemaal passen in het platteland van de streek. Hier ga je terug naar de natuur en het leven op het platteland. Uiteraard horen hier ook diertjes bij. 

Kamperen zoals 'het bedoeld is' met een vers stokbrood in de ochtend, een kabbelend riviertje om in te spelen, vissen of kanoën en zwembaden voor een verfrissende duik. De camping is rustig en gemoedelijk met veel speelruimte voor kinderen.

De voorzieningen zijn prima op de camping in Frankrijk. Aan eten en drinken geen gebrek. Ook het entertainment is geweldig en geschikt voor alle leeftijden. Kom vooral kamperen of een huur bungalowtent of chalet. 

ontdek Camping Domaine de la Breche

De tieners hebben een eigen clubruimte en een levendig animatieprogramma.

05. Camping Les Lacs du Verdon in Regusse

De streek de Provence is sinds jaar en dag al heel populair onder Frankrijkgangers. Zoek je daar nog een camping; wij hebben een topcamping voor je gevonden! In de top 10 mooiste campings van Frankrijk; Les Lacs du Verdon!

Deze camping heeft nu net die extra's die je niet zo snel tegenkomt op andere campings in de omgeving. Zoals een nieuwe supergrote themaspeeltuin, spectaculaire waterglijbanen en animatie gedurende het gehele opening seizoen. Het geheel is gelegen op een prachtig aangelegd landgoed. Je kunt hier zowel kamperen als een accommodatie huren.

Nog een grote troef van deze camping is dat deze vlakbij de grootste kloof van Europa, de Gorges du Verdon, is gelegen. Wat een prachtig natuurwonder is dat! 

ontdek Camping Les Lacs du Verdon

Grote levendige Franse camping vlakbij zee

06. Camping Le Jard in La Tranche-sur-mer 

Op zoek naar een luxe camping waar wat te beleven valt voor baby, tiener en volwassene? Dan is Camping Le Jard je camping in de Vendee. Op een steenworp afstand van zee en voorzien van een enorm aquapark. Voor de allerkleinsten is er een speciaal indoor speelgebied.

Luxe vind je ook bij de kampeerplaatsen in de vorm van privé sanitair. De term 'buurtzwembad' kwam ik voor het eerst tegen op deze camping. Een aantal mobile homes bij elkaar met in het midden een privé zwembad. Luxe zijn ook de accommodaties met jacuzzi op de veranda.

Handig is de pendelbus die je naar La Tranche-sur-mer brengt. Bezoek daar de avondmarkt of de bioscoop of de discotheek. Ook zijn er tal van watersporten mogelijk aan de kust. En biedt deze camping je talloze sportfaciliteiten en een winkel waar je U tegen zegt. Zet de BBQ maar alvast aan. 

ontdek Camping Le Jard

Vijfsterren charmecamping in midden Frankrijk

07. Camping La grande Tortue in Cande-sur-Beuvron

Glooiende heuvels, wijngaarden, kastelen; denk je hierbij ook meteen aan Frankrijk? In het midden van het land ontdekten wij een charmecamping die perfect in onze top 10 aan mooist campings van Frankrijk toegevoegd kan worden.

Deze camping biedt diverse je diverse leuke extra's zoals kooklessen en schilderworkshops. Paardrijlessen en ezelwandelingen reserveer je bij de receptie. Ook is er een uitgebreide spa op de camping. Op zoek naar een glamping accommodatie? De 'coco sweet' tenten zijn echt tof. 

Camping La grande Tortue ligt ook vlakbij een riviertje en het restaurant serveert de lekkerste pizza's in de hele omgeving. 

ontdek Camping La grande Tortue

Verscholen in het groen op een mooi landgoed

08. Camping Le val de Bonnal in Bonnal 

De jura in midden Frankrijk gaat voor groen toerisme. Wat een natuurpracht hier rondom de camping. De camping zelf organiseert diverse tochten vanaf de camping om de omgeving te leren kennen. Saai? Nee hoor je kunt namelijk ook het boomklimparcours op de camping gaan doen. Je suist dan over de rivier met de tokkelbaan, wie durft?

Naast kamperen vind je op Le val de Bonnal, ook glamping ten top. Wat dacht je van een accommodatie in de boomtoppen of eentje die drijft op het meer bij de camping?

Naast de rivier en de meertjes is er een sfeervol aangelegd zwembad. Het restaurant serveert de lekkerste lokale gerechten. In de omgeving kun je ook gaan golfen, raften en canyoning. 

ontdek Camping Le val de Bonnal

Tussen de Alpen en het meer van Annecy

09. Camping Les Fontaines in Lathuile

Vlakbij de stad en het meer van Annecy vonden wij een kleine rustige viersterren op een prachtig plekje. Wij waren op slag verliefd! In de omgeving kun je zoveel kanten op maar op de camping zelf kun je ook ultiem ontspannen. En het uitzicht vanaf je kampeerplaats is bijna niet te evenaren.

De verschillende zwembaden zorgen voor de nodige waterpret. Op deze knusse camping weet iedereen snel de weg en kent elkaar ook snel. Er is een leuke mix tussen kamperen en huren.

Op de camping zijn veel plekken om te spelen en er is ook animatie aanwezig. Het restaurant is bekend om zijn lekkere streekgerechten met bijbehorende wijnen.

ontdek Camping Les Fontaines

(Winter) kamperen in de bergen

10. RCN-camping Belledonne in Le Bourg-d'Oisans 

Op deze vrij kleine camping wacht een schat aan faciliteiten op je. En je bent hier zowel in de zomermaanden als in de winter welkom. Een camping voor de outdoor liefhebber; in de omgeving kun je perfect wandelen, mountainbiken of hiken. Ook kun je zomer en winter met de kabelbaan de bergen in, van de rodelbaan of eeuwige sneeuw aanraken.

Naast kamperen met je eigen kampeermiddel zijn er ook diverse chalets voor de verhuur. Deze zijn ook geschikt om in de wintermaanden in te verblijven. Zoals je van de keten RCN gewend bent is er een vakantiekerk in de zomer en in juli en augustus is er een Nederlandstalig animatieteam aanwezig.

Op de camping wachten verwarmde zwembaden, een sauna en hamam op je.

ontdek RCN-camping Belledonne

 

Perfect voor een stedentrip richting Bordeaux

11. Camping Atlantic club Montalivet in Vendays-Montalivet

Deze camping ligt heel bijzonder op een soort van landtong aan de westkust van Frankrijk. Pal aan zee en dichtbij de stad Bordeaux. In de omgeving naast veel zon, zee, en strand ook kastelen en wijngaarden.

Bijzonder aan deze Franse vijfsterren camping is het ruime aanbod aan faciliteiten die ze specifiek voor volwassenen aanbieden. Van zumba tot een behandeling in het wellnesscentrum. Natuurlijk worden kids en tieners ook niet vergeten. Struin eens langs de vele gezellige eetkraampjes en winkeltjes op het centrale plein van de camping.

Het waterpark is megagroot. En heeft diverse spectaculaire glijbanen waaronder een halfpipe waterglijbaan waar je met een opblaasbare band vanaf gaat. 

ontdek Camping Atlantic club Montalivet

Kindercamping in Frankrijk met compleet vernieuwd subtropisch zwemparadijs

12. Camping Le Ranc Davaine in Ruoms

Een persoonlijke favoriet in de populaire streek de Ardèche. Camping Le Ranc Davaine; als tiener alleen maar goede herinneringen. Een leuk animatieteam, een tof zwembad, een tafeltennistafel, een jeugdhonk en vaak optredens op het terras.

We aten super verse pizza, baguettes en BBQ op je kampeerplaats was geen probleem. Ook was er een hypermarche in de buurt, wat een walhalla als je wilt shoppen. En dan natuurlijk een keer kanoën op de rivier en onder de Pont d'Arc door.

Het zwembad herkende ik niet terug. In 2023 is het veranderd tot een subtropisch waterparadijs zover je kunt kijken. Met geweldige nieuwe glijbanen, een kindergedeelte, waterspeeltuin en enorm overdekt zwembad. 

ontdek Camping Le Ranc Davaine

Nieuwe waterspeeltuin in jungle-thema en giga glijbanen in Frankrijk

13. Camping La Vallee in Houlgate

Camping La Vallee is een van de grotere vijfsterren campings die je in Normandië zult vinden. Van kleuter, tiener tot een volwassen gezelschap iedereen zal zich prima vermaken op deze camping. In de zomer zijn er Nederlandse animatoren aanwezig.

Goed om te weten is dat deze Franse camping al in de meivakantie geopend. De zee ligt op een paar honderd meter vanaf de camping en het verwarmde waterpark heeft ook een overdekt bad.

De badplaats Houlgate bereik je eenvoudig te voet of met de fiets. Het is nog best een grote plaats en je zult je ogen uitkijken. Wat een bijzondere gebouwen en monumenten vind je hier. Daarnaast ook een leuke haven, veel winkeltjes en restaurants. 

ontdek Camping La Vallee

Een pittoreske kleine Franse camping in Frans Baskenland

14. Camping d'Esperbasque in Salies de Bearn

Een bijzondere regio en een bijzondere camping. Deze staat wat mij betreft hoog in de top van mooiste Franse campings. Een terrassencamping met prachtig uitzicht vanaf elk plekje. Dit alles met een warme en persoonlijke sfeer.

Kom meedoen aan de duiklessen die worden gegeven in het buitenbad. Ook hoort bij de camping een grote stal met paarden die verzorgd mogen worden. Er worden paardrijlessen en buitenritten georganiseerd. Wat meer actie? Schrijf je dan in voor raften of kajakken. Nog leuker? Huur de Renault 4 van de eigenaren en verken de omgeving.

Er komt regelmatig een foodtruck langs en er wordt meerdere keren gekookt voor de campinggasten. In de zomer komt het bakkertje in de ochtend voorbij. 

ontdek Camping d'Esperbasque

Bij uitstek een geschikte camping in Frankrijk om met tieners heen te gaan

15. Camping Beach Garden in Marseillan Plage

Camping Beach Garden is onderdeel van 'Les Mediterranees', een groot vakantiecomplex bij Marseillan Plage met in totaal 3 campings. Met het polsbandje die je bij aankomst krijgt kun je gebruik maken van alle faciliteiten op 'Les Mediterranees'. Drie campings in een dus eigenlijk en dat betekent een grote variëteit aan sportfaciliteiten, zwemplezier en animatie.

Camping Beach Garden is de nieuwste van de drie en echt is echt een zonnig plaatje zo dicht bij zee. Naast kamperen met je eigen tent, vouwwagen of caravan zijn er ook tal van cottages te huur. Verbaas je over de luxe faciliteiten die zo'n cottage kan bieden; van jacuzzi tot eigen zwembad. 

Er zijn tal van shops op de campings te vinden; van een supermarkt, bakkerij, snackbar tot strandshop. Zo gezellig! 

ontdek Camping Beach Garden

Huttopia Camping Noirmoutier is een mooie eilandcamping in Frankrijk

16. Huttopia Camping Noirmoutier in Noirmoutier-en-LÍle

Vind jij ook dat kamperen op een eiland net een tikkie bijzonderder is? Huttopia camping Noirmoutier ligt op het gelijknamige eiland pal aan de Atlantische kust. Op deze middelgrote familiecamping overwegend kampeerplaatsen en daarnaast in gerichte tenten.

Vanaf deze Franse camping worden diverse excursies georganiseerd zoals voetvissen met een gids, naar de zoutmoerassen en fietsen over het eiland. Het gezellige stadje Nourmoutier-en-L'Ile ligt op slechts 10 minuten vanaf de camping. Je ziet van verre al het imposante kasteel liggen.

Strijk neer op het sfeervolle terras van de camping en trakteer jezelf op een borrelplank terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin. 

ontdek Huttopia Camping Noirmoutier

'Trakteer' jezelf op een luxe camping in Frankrijk

17. Camping Castel Domaine Les Bois du Bardelet in Gien

Een luxe 'castel' camping ook uitermate geschikt als je met z'n tweetjes komt. Geniet van het uitgebreide wellness centrum en de diverse binnen- en buitenzwembaden. In de omgeving kastelen, pittoreske dorpjes en wijngaarden.

Het meest luxe type kampeerplaatsen heeft de volgende faciliteiten. Tuinmeubilair, parasol, ligbedden, een koelkast, barbecue en privé sanitair. Ook zijn de plekken maar liefst 180m2 groot. De twee meren bij de camping bieden gelegenheid om te gaan vissen en kanoën. De camping zelf is knus, persoonlijk en gemoedelijk.

Voor de kinderen valt er ook genoeg te spelen en te sporten. De animatie is al beschikbaar vanaf 4 jaar. En Disneyland Parijs is goed aan te rijden vanaf deze mooie Franse camping. 

ontdek Camping Castel Domaine Les Bois du Bardelet

Kinderen ontdekken het boerderijleven op deze mooie franse camping

18. Camping Domaine de Belezy in Bedoin

Dit is écht een topper van een camping. Eentje die je wilt doorvertellen. Een naturistencamping wel te verstaan in de mooie Provence. Het Belezy gevoel dat je nog lang wilt behouden als je allang thuis bent.

Van een welkomstdrankje, een proeverij tot een kookavond. Dit is de plek om te ontdekken en ontmoeten. De kids doen dit bij de kinderboerderij door de dieren en de moestuin te verzorgen. Tieners ontmoeten elkaar in 'de Cargo'. Wat er te doen is lezen de kinderen in hun speciale krantje. Een camping met diverse zwembaden en veel plezier op het gebied van theater, muziek, schilderen en ultiem relaxen.

Deze camping biedt zoveel extra persoonlijke service en plezier dat deze een plekje verdiend in de top mooiste campings van Frankrijk. Het schattige Franse dorpje Bedoin is slechts een kleine wandeling vanaf de camping.

ontdek Camping Domaine de Belezy

Kinderclub en tienerclub aanwezig op deze mooie franse camping

19. Camping Bois Soleil in Royan

Deze camping verdient een plekje in de top mooiste campings van Frankrijk volgens campingzoeker om een heel aantal redenen. De regio is sowieso de favoriete kampeerbestemming van de Fransen. Er wordt Nederlands gesproken aan de receptie. En er zijn veel voorzieningen en accommodatie voor mensen met een beperkte mobiliteit. 

Hier word je ontzorgt. Van kampeerartikel, souvenir tot alles voor je BBQ op de camping is alles verkrijgbaar. Ook zijn er diverse restaurants en afhaalmogelijkheden. Er zijn uitgebreide wellness mogelijkheden voor volwassenen. Maar ook de kids en de tierers worden hier optimaal vermaakt.

De camping ligt in de regio Charente-Maritime. Een regio om te fietsen, golven, eilandjes voor de kust te bezoeken of juist kiezen voor ultieme ontspanning. Binnen een paar stappen sta je met je voetjes in het zand en bij de zee. 

ontdek Camping Bois Soleil

Natuurcamping aan het meer van Aiguebelette

20. Camping Huttopia Lac d'Aiguebelette in Saint-Alban-de-Montbel

Dit is ook een plaatje hoor deze natuurcamping aan het meer van Aiguebelette. De kleur is sprookjesachtig blauwgroen en er zijn tal van watersporten mogelijk. Dit meer is een van de warmste in Frankrijk met gemiddeld 27 graden.

Op de camping zelf zijn er ruime groene kampeerplaatsen en enkele huuraccommodaties. Er is een overdekt en openluchtzwembad met apart peuterbad. Je moet de super verse pizza's van de bar eens geprobeerd hebben.

Extra leuk is dat deze camping tal van gezinsactiviteiten in de natuur organiseert. Ga mee hutten bouwen, op schattenjacht, op een prehistorische wandeling of een workshop houtbewerken. 

ontdek Camping Huttopia Lac d'Aiguebelette

Rustig ruim opgezette Franse camping met een geweldig zwembad

21. Camping Domaine de la Sainte Baume in Nans-les-Pins

De Provence; een heerlijke kampeerbestemming. Genoeg campings te vinden ook. Waar zou je nu juist voor camping Domaine de la Sainte Baume? De camping is ruim opgezet, lekker rustig, kindvriendelijk en gelegen in een weelderig bos.

En het zwembadcomplex is geweldig! De camping heeft een eigen manege; kom je mee de paarden voeren, verzorgen en een ritje maken? Deze Franse camping is niet al te groot waardoor de kinderen zelf snel hun weg weten te vinden. Naar de kidsclub bijvoorbeeld of vers stokbrood halen in de ochtend.

Ondertussen relax jij in de schaduw van de vele pijnbomen. Of boek voor jezelf een massage in de wellness op de camping. Op Domaine de la Sainte Baume heb je ook veel sportmogelijkheden. Samen een balletje slaan op de tennisbaan? 

ontdek Domaine de la Sainte Baume

Familiecamping op Corsica pal aan zee

22. Camping San Damiano in Biguglia 

Weleens aan Corsica gedacht voor je volgende kampeertrip naar Frankrijk? Deze grote kindvriendelijke camping ligt in een heerlijk dennenbos en ook nog eens pal aan zee. Van een trekkerstent, huur accommodatie tot XXL-camper; er is voor iedereen wel een plekje te vinden.

Op het gebied van sport, spelen, zwemmen en eten en drinken kom je hier helemaal niets te kort. Ook is deze camping goed met vliegtuig te bereiken. De camping biedt een shuttle service van en naar het vliegveld aan.

Hier dineer je op het strand want dat is waar je het restaurant zult vinden. Net als de bar trouwens, een cocktail bij ondergaande zon! Er wordt veel aandacht besteed aan het animatieprogramma. 

ontdek Camping San Damiano

Gelegen in een intieme baai onder de voet van de vuurtoren

23. Camping Club La Côte Sauvage in Les Mathes

Een Franse camping club waar veel activiteiten en sportfaciliteiten inclusief zijn ook wel een 'all-inclusive' camping resort genoemd. Vanaf de opening in april tot de sluiting in september zijn alle faciliteiten geopend en draait er een overvol programma (6 dagen per week). 

De camping kent ruim 400 plaatsen verdeeld over 13 hectare. Kies een fijn plekje voor je caravan, camperbusje of vouwwagen. Huur je liever een accommodatie op een camping dan zit je hier meer dan goed. Het bestaande uitgebreide en mooi aangelegde waterpark wordt uitgebreid in 2024.

Dan nog een allerlaatste nieuwtje voor het seizoen 2024; er komt een ontspanningsruimte met sauna en hammam! 

ontdek Camping Club La Côte Sauvage

Kamperen op een eiland; het eiland van het licht in Frankrijk

24. Camping Le Domaine D'Oleron in Saint-Georges-d'Oleron

Kamperen op een eiland geeft net dat beetje extra, herken je dat? Dit twee na grootste eiland van Frankrijk is ook echt betoverend mooi. Door het groot aantal zonne-uren wordt dit ook wel het eiland van het licht genoemd.

Via een lange brug bereik je het eiland en deze kleinschalige maar ruim opgezette familiecamping. Groen, kindvriendelijk en een leuke mix tussen kamperen en huren. 

Naast een indrukwekkende kustlijn en eindeloze stranden heeft deze camping ook een waterpark. Ook voor een hapje en drankje hoef je de camping niet af. Voor de kids valt er genoeg te spelen en het animatieprogramma is gevarieerd en aantrekkelijk.

ontdek Camping Le Domaine D'Oleron

Op het noordelijkste puntje van Argeles, weg van alle drukte in Frankrijk

25. Camping Le Neptune in Argeles-sur-mer 

Een heerlijk rustige viersterren gezinscamping met ongeveer 200 plaatsen. Je kunt hier zowel komen kamperen als een accommodatie huren. En wat zijn de kampeerplaatsen mooi, groen en volop privacy! Op de premium plekken heb je een compleet ingericht en beschutte keukenunit tot je beschikking.

Er zijn veel redenen te noemen waarom je juist voor deze camping zou kiezen. Camping Le Neptune ligt namelijk vlak aan zee en pal aan de rivier de Herault. Daarnaast kun je heerlijk zwemmen in het zwembad op de camping en is er ook nog eens een grote waterspeeltuin.

Als je beschikt over een eigen boot dan zijn er pontons beschikbaar aan de oever van de Herault. Op 500 meter van de camping kun je het water in met de boot. De kidsclub (4 tot 12 jaar) is er in de zomermaanden 6 dagen per week. Ook is er 2 avonden per week avondanimatie. Genoeg te beleven op de camping dus zonder dat het hysterisch wordt. 

ontdek Camping Le Neptune

Mooie campings in Frankrijk
Frankrijk is erg populair onder Nederlandse kampeerders.

Ontdek alle mooie campings in Frankrijk 

Wij hopen je met deze top 25 van (volgens ons) mooiste campings in Frankrijk weer de nodige kampeerinspiratie te hebben gegeven en dat je hebt gevonden waar je naar op zoek bent. Mocht dit niet het geval zijn, neem dan vooral een kijkje op onze uitgebreide camping zoekpagina. Hier kun je heel eenvoudig zoeken naar 'die ene Franse camping' die jij zoekt! Via ons uitgebreide filter laat je weten wat je voorkeuren zijn. Geef bijvoorbeeld aan in welke provincie je wilt kamperen, wat voor type accommodatie je zoekt, of je wilt kamperen aan het water en of er bijvoorbeeld een zwembad aanwezig moet zijn ... Dat maakt het zoeken naar een geschikte camping een stuk gemakkelijker.

Het aantal Franse campings die te vinden zijn op Campingzoeker wordt nog iedere dag aangevuld. Mocht die ene camping voor jou er nog niet tussen zitten, neem dan vooral regelmatig een kijkje op onze website. En heb je nog een goede tip voor ons, laat het ons gerust weten via ons contactformulier. We wensen je alvast een fijne kampeervakantie en veel plezier met de voorpret!

bekijk alle campings in Frankrijk

Over de auteur:
Kirsten Sloots-Riezebos

Kirsten Sloots-Riezebos, 39 jaar. Mama van 5 jonge kinderen. Kamperen is fijn, maar mag het een beetje luxe zijn? Genieten van het relaxte campingsfeertje vanaf mijn veranda, met een glas wijn en een kaasje uit de streek. Altijd op zoek naar een nieuwe volgende vakantiebestemming. Hoopt stiekem ooit nog een eigen camping te kunnen beginnen.

Kirsten Sloots-Riezebos