De voorpret begint op Campingzoeker: kies uit meer dan 975 campings in de Benelux.
logo campingzoeker groot Campings Favorieten

Wie en wat is campingzoeker

Ben jij op zoek naar een geschikte camping voor je welverdiende kampeervakantie? Een gezellige 5-sterren familiecamping? Een kleinschalige boerencamping of misschien wel een rustig park in België om met je camper de zomer door te brengen? In het bos, in de bergen, landelijk of misschien wel aan zee. Het aanbod is enorm en dus helpen wij je om snel en gemakkelijk een camping te vinden die past bij al jouw wensen. Het boeken doe bij de camping zelf waardoor je altijd de echte prijs betaald. 

Even voorstellen


Vanwege het enorme aanbod in campings is het maar lastig om een camping te vinden die bij jou (en je gezin) past. Je ziet vaak door de bomen het bos niet meer en je krijgt steeds dezelfde campings voorgeschoteld. Heb je eindelijk een leuke camping gevonden, dan moet je hem vaak boeken bij een partij waar (dure) commissies betaald moeten worden voor de betreffende boeking.
 

Wij zijn de familie van Hensbergen en zijn fervente kampeerders. Meerdere keren per seizoen gaan wij met ons (jonge) gezin met veel plezier naar de camping. Omdat er in de Benelux veel leuke campings te vinden zijn gaan wij iedere keer weer op zoek naar een andere camping. Wij maken er dan ook iedere keer een sport van om een camping te vinden die past bij al onze behoeften. Helaas gaat dit zoeken niet altijd zonder slag of stoot. Helemaal niet met 2 jonge kinderen... 

Campingzoeker.nl

Wij gaan ieder jaar met ons hele gezin naar de camping

Campingleven

En kunnen geen genoeg krijgen van het leven op de camping

Ik ben Anjetha van Hensbergen en ben 10 jaar lang werkzaam geweest op een camping in Overijssel. Mijn man heet Erwin van Hensbergen en is al 14 jaar eigenaar van een internetbureau. Vanuit daar is ons initiatief Campingzoeker geboren. Wij waren op zoek naar een duidelijk website waarmee je snel en gemakkelijk op zoek kunt gaan naar een camping die voldoet aan al je eisen.

Via verschillende wegen kun je op onze zoekpagina vinden wat je zoekt. Zoek op ligging, prijsklasse, faciliteit of type camping en campingzoeker laat je precies zien waar je naar op zoek bent. Ieder camping heeft een uitgebreide pagina waarin je kunt zien welke faciliteiten er op het terrein aanwezig zijn. Heb je een camping gevonden die bij je past, sla hem dan op in je favorieten om er op een later moment nog eens rustig naar te kijken. 

We hopen dat je er veel aan hebt en mocht je vragen of opmerkingen hebben dan kun je ons bereiken via ons contactformulier. De meest voorkomende vragen hebben we gebundeld op ons FAQ.

 

Met vriendelijke groet, Fam. van Hensbergen