Wie en wat is campingzoeker

Ben jij op zoek naar een geschikte camping voor je welverdiende kampeervakantie? Een gezellige 5-sterren familiecamping? Een kleinschalige boerencamping of misschien wel een rustig park in België om met je camper de zomer door te brengen? In het bos, in de bergen, landelijk of misschien wel aan zee. Het aanbod is enorm en dus helpen wij je om snel en gemakkelijk een camping te vinden die past bij al jouw wensen. Het boeken doe bij de camping zelf waardoor je altijd de echte prijs betaald. 

Even voorstellen


Vanwege het enorme aanbod in campings is het lastig om een camping te vinden die bij jou (en je gezin) past. Je ziet vaak door de bomen het bos niet meer en krijgt steeds dezelfde campings voorgeschoteld. Heb je eindelijk een leuke camping gevonden, dan moet je hem vaak boeken bij een partij waar (dure) commissies betaald moeten worden voor de betreffende boeking.
 

Het initiatief Campingzoeker is opgestart in 2019 door Erwin en Anjetha van Hensbergen en Ambert van Unen. Samen wilde ze een website beginnen waarmee je snel en gemakkelijk op zoek kunt gaan naar een leuke camping. Een camping vergelijker waarmee je niet alleen de grote (bekende) campings, maar ook de verborgen pareltjes weet te vinden. Inmiddels zijn er al meer dan 1275 campings in Nederland, België, Luxemburg en Frankrijk aangesloten bij het platform en wordt er door meerdere mensen meegeholpen om dit initiatief mogelijk te maken.

Genieten van het leven op de camping

Wij zijn nergens liever dan op de camping!

Ga op zoek naar een camping die bij je past

Ga op zoek naar een camping die bij je past

Campingzoeker wordt dagelijks door veel mensen gebruikt in hun zoektocht naar een leuke kampeerbestemming. Dit zoeken doe je door op onze zoekpagina (bezoek de campingzoekpagina) gebruik te maken van onze handige filters. Welke land wil je bezoeker? Moet er een zwembad aanwezig zijn en heb je het liefst een camping met een tennisbaan? Laat het ons weten en wij laten je zien uit welke campings je kunt kiezen. Het boeken van een camping doe je op de website van de camping zelf. Zo weet je direct waar je aan toe bent en betaal je altijd de echte prijs.

We hopen dat je er veel aan hebt en mocht je vragen of opmerkingen hebben dan kun je ons bereiken via ons contactformulier. De meest voorkomende vragen hebben we gebundeld op ons FAQ. Lijkt het jou leuk om een samenwerking aan te gaan met Campingzoeker, breng dan een bezoekje aan onze pagina 'Samenwerken en Adverteren'.

 

Met vriendelijke groet, team Campingzoeker