Meld zelf je camping aan

Je hebt een camping of een vakantiepark en wilt deze graag terug zien op Campingzoeker? Dat kan en kost je niet meer dan 10 minuten van je tijd. Door het invullen van een simpel formulier zorgen wij ervoor dat je camping binnen 48 uur te vinden is op Campingzoeker. Deze basisvermelding is (en blijft) helemaal gratis.

Wil jij meer uit je persoonlijke campingpagina halen? Dat kan door te kiezen voor een partner-account. Een partner-account biedt vele voordelen en je betaalt er slechts een klein, vast bedrag per jaar voor.

Wil je je camping aanmelden of meer weten over een partner-account, lees dan snel verder of probeer het een maand gratis.

Basis vermelding


- Gratis -


Het aanmelden van je camping of vakantiepark op Campingzoeker is een fluitje van een cent. Door het invullen van ons formulier hebben wij alle gegevens om je camping een plekje te geven op de website. Deze basisvermelding is en blijft helemaal gratis. Wil je toch meer uit je persoonlijke campingpagina halen dan kan dat door te kiezen voor ons 'partner-account'. Mocht je vragen hebben dan kun je altijd contact met ons opnemen via onze contactpagina.

kies voor de gratis vermelding

Campingzoeker partner-account


- 149,99 euro per jaar -


Met een partner-account haal je voor een vast, laag bedrag per jaar meer uit je persoonlijk pagina. Als partner van Campingzoeker kun je zo meer van je camping laten zien. Hiermee maak je het voor onze bezoekers nog aantrekkelijker om hun kampeervakantie op jouw camping te boeken. Als partner van Campingzoeker betaal je slechts 149,99 euro (excl. BTW) per jaar. Deze kosten heb je met één boeking al terug verdiend. Door deze lage prijs willen wij zo veel mogelijk campings de kans bieden om het maximale uit hun persoonlijk pagina te halen.

 

Een maand gratis uitproberen

Wil je liever eerst kijken wat een partner-account precies kan doen met jouw persoonlijke pagina? Dat is geen enkel probleem. Je kunt het namelijk gratis en vrijblijvend 1 maand uitproberen. Na deze maand nemen wij contact met je op om deze periode te evalueren en te kijken of je de samenwerking wilt voortzetten. Zie je dit niet zitten, dan zetten we je pagina weer terug naar hoe het was.

klik en probeer een partner-account

 

Ontdek nu de 10 voordelen

van een Partner-account

 

1. Video

Met een partner-account kun je je promotievideo tonen op je persoonlijk pagina. Hiermee kun je aan onze bezoekers nog beter laten zien hoe leuk je camping écht is!

 

2. Boek en Bel nu knop

Wanneer je kiest voor een partner-account ontvang je een extra 'boek nu' en een 'Bel nu' knop. Hiermee kunnen bezoekers sneller en gemakkelijker contact met je opnemen.

 

3. Meer foto's

Vind je 10 foto's nét te weinig om te laten zien hoe mooi je camping is? Als partner van Campingzoeker kun je 20 i.p.v. 10 foto's tonen op je persoonlijke pagina.

 

4. Relevante foto's

Wordt er op onze zoekpagina gezocht op 'zwembad', en heeft jouw camping een zwembad, dan gebruiken we deze foto in het overzicht. Dit maakt het aantrekkelijker om te klikken.

 

5. Advertentie

Als partner van Campingzoeker tonen we een directe aanbeveling van je camping in de vorm van een advertentie op zowel onze zoekpagina als op ons blog.

Partner-account op campingzoeker
Partner-account bij campingzoeker

 

6. Optimalisatie

Om er voor te zorgen dat je campingpagina zo aantrekkelijk mogelijk is maken wij een uitgebreide omschrijving. Hierdoor wordt je beter gevonden (ook in de zoekmachines).

 

7. Banner op de homepage

Als partner van Campingzoeker gebruiken wij jou mooiste foto een week lang als banner foto op de homepage. Uiteraard met een directe link naar jouw persoonlijke campingpagina.

 

8. In het zonnetje

Campingzoeker heeft een flink netwerk opgebouwd op social media. Als partner brengen we je camping hier meerdere keren per jaar onder de aandacht. We zetten je in het zonnetje!

 

9. Adverteren op socials

Gedurende het hoogseizoen adverteren wij op onze socialmediakanalen ( Instagram en Facebook). In deze advertenties gebruiken wij foto's en vermeldingen van onze partners.

 

10. Nieuwsbrief

Maandelijks versturen wij een nieuwsbrief naar onze vaste lezers. In deze nieuwsbrief promoten wij onze nieuwste blogjes en zetten wij onze partners regelmatig in het zonnetje.

Vraag nu een partner-account aan

Samenwerken of adverteren?

Wil je meer weten over Campingzoeker en het bereik van onze website, of ben je op zoek naar een andere manier om je camping, je merk of producten in het zonnetje te zetten? Je leest er alles over op onze pagina samenwerken en adverteren.

Mocht je vragen hebben over het formulier, een partner-account of een vermelding op Campingzoeker dan kun je ze altijd stellen via ons contactformulier. Ook vind je veel antwoorden terug op ons FAQ

ik wil een partner-account   meer over samenwerken