samenwerken en adverteren

Campingzoeker is een online platform die het mogelijk maakt om snel en gemakkelijk een camping te vinden die aansluit bij je wensen. Daarnaast proberen wij via onze website en onze social media kanalen kampeerders te informeren en inspireren.

Ben jij benieuwd naar de verschillende mogelijkheden om je doelgroep te bereiken, lees dan snel verder en ontdek wat er allemaal mogelijk is. We kijken uit naar een leuke samenwerking.

Het bereik van Campingzoeker.nl


Campingzoeker is opgericht in de winter van 2019 en heeft (met name het laatste jaar) een enorme groei meegemaakt. Zo is Campingzoeker in het hoofdseizoen van 2023 door meer dan een kwart miljoen kampeerders bezocht. Onze artikelen scoren goed in de zoekmachines, er wordt veel (en aandachtig) gebruik gemaakt van onze campingzoekpagina en wekelijks melden nieuwe campings zich aan voor een vermelding op Campingzoeker. Hierdoor groeit niet alleen het bezoekersaantal maar ook de omvang van het platform. Zo is Campingzoeker het afgelopen jaar gegroeid met meer dan 350%.

Hieronder zie je enkele cijfers van het afgelopen jaar. Mocht je meer willen weten over onze bezoekersaantallen, dan kan dit door contact met ons op te nemen via ons contactformulier.

 

Sessies per maand: 100.000 + (hoofdseizoen)

Pageviews per maand: 240.000 + (hoofdseizoen)

Volgers op Facebook: 6.000 +

Volgers op Instagram: 1.300 +

Abonnees op nieuwsbrief: 2500 +

Website online sinds 2019

 

Statistieken periode: 01-08-2022 t/m 01-08-2023 

Statestieken Campingzoeker

 

Samenwerken met Campingzoeker

Lijkt het je leuk om met Campingzoeker een samenwerking aan te gaan? Wij werken graag samen met met reislustige bloggers, campings, outdoor- en kampeerwinkels en merken of bedrijven die zich richten op kamperen. Samenwerken met Campingzoeker betekent dus contact leggen met een oriënterende doelgroep met een passie voor reizen, kamperen, tenten, caravans, vouwwagens, campers, vakanties, campinglife en avontuur.

Ben jij benieuwd naar al onze mogelijkheden om je merk te profileren lees dan snel verder.

Gratis vermelding op Campingzoeker

Heb je een camping of vakantiepark en is deze nog niet te vinden op Campingzoeker? Via ons aanmeld formulier kun je dit heel gemakkelijk zelf regelen. Het kost je slechts 10 minuten van je tijd en wij zorgen ervoor dat je camping binnen twee werkdagen te vinden is op Campingzoeker.nl. Deze vermelding is en blijft helemaal gratis.

meld nu je camping aan

Je camping aanmelden op Campingzoeker

Partner account bij campingzoeker

Partner-account Campingzoeker

Staat jouw camping al op Campingzoeker maar wil jij graag meer uit je persoonlijke pagina halen? Voor een vast, laag bedrag per jaar kun je je aanmelden als Partner van Campingzoeker. Als partner kun je meer van je camping laten zien. Denk bijvoorbeeld aan je bedrijfsfilmpje, meer foto's en advertenties van je camping. Hierdoor maak je het nog aantrekkelijker voor onze bezoekers om hun vakantie op jouw camping te boeken.

Wil je liever eerst kijken wat een partner-account voor jou betekent? Probeer het nu 1 maand gratis!

Tarief: 149,99 euro per jaar

ontdek de voordelen van een partner-account

Een (gratis) gastblog

Geniet jij iedere week van onze blogs (klik hier en bekijk ons blog) en lijkt het ook jou leuk om je kampeeravonturen te delen met een groot publiek? Dat kan door te gaan bloggen voor Campingzoeker. Ons blog heeft een groot bereik en wanneer de samenwerking bevalt kunt je er zelfs geld mee verdienen.

Een gastblog moet bestaan uit minimaal 800 woorden en mag geen (directe) commerciële insteek hebben. Ook mag je blog nergens anders gepubliceerd zijn. Lijkt het je leuk om voor Campingzoeker te schrijven, neem dan contact met ons op.

neem contact met ons op

Een gastblog op Campingzoeker

Commerciele blog op campingzoeker

Een commerciële gastblog

Heb jij een product of dienst en wil je hier graag een hoogwaardig en informatief artikel over laten schrijven? Dan kun je dit laten doen door de redactie van Campingzoeker. Het artikel zal bestaan uit minimaal 1000 woorden en is voorzien van een directe link naar de pagina van je product of dienst. Fotografie krijgen we het liefst aangeleverd (rechtenvrij) maar kunnen we verzorgen tegen een meerprijs.

Tarief: 350 euro

 

Lever je liever zelf een artikel aan?  Dat kan wanneer het artikel speciaal is geschreven voor Campingzoeker en dus nergens anders is gepubliceerd. Het artikel moet zowel qua product of dienst aansluiten bij onze doelgroep, bestaan uit minimaal 800 woorden en zijn geschreven in foutloos Nederlands.

Tarief: 250 euro

 

* Linkjes in een blog krijgen bij ons een semi-permanente plaatsing. Is het product of de dienst niet meer beschikbaar, je website offline, of na maximaal 5 jaar zal het artikel en de link verwijderd worden. Dit doen we om vervuiling en dode linkjes op Campingzoeker te voorkomen.

neem nu contact met ons op

Product reviews

Heb jij een leuk (nieuw) kampeerproduct, een dienst of een hele productlijn en wil je dit graag laten zien aan een groot publiek? Wij voelen het graag aan de tand en maken hier een uitgebreid verslag van. Dit doen we in de vorm van een blogbericht ondersteund door mooie fotografie en een link naar je webwinkel (of een andere shop na keuze).

 

Ontdek eerder gemaakte reviews:

 

Wil jij ook dat wij jouw product(en) uitgebreid reviewen? Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden.

Tarief: 400 euro

neem contact met ons op

Review kampeer producten campingzoeker

Winacties op Campingzoeker

Overige mogelijkheden

Vind je niet datgene waar je naar op zoek bent? Er is natuurlijk nog veel meer mogelijk om je bedrijf, merk of dienst in het zonnetje te zetten. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Winacties
  • Recensies van jouw camping of accommodaties
  • Sfeerreportages van jouw evenement
  • Sociale media

Of misschien heb je zelf een leuk idee voor een vruchtbare samenwerking. Neem dan contact met ons op om samen te kijken naar de mogelijkheden.

neem contact met ons op

Deze bedrijven gingen je voor

Het afgelopen jaar hebben we een aantal succesvolle samenwerkingen opgezet. Hieronder zie je een aantal bedrijven die het afgelopen jaar hun vertrouwen hebben gesteld in Campingzoeker.nl. Wil jij ook samenwerken? Neem dan contact met ons op.

Vrijbuiter
Campooz Tenttrailers
Kampeer & Caravan Jaarbeurs
Knapsack
Cadac
Goboony
RBL Outdoor
Intex
Vaarkaart Nedeland
Reijms
Ticra Outdoor
Windgoo