De Action. Een rondje door deze winkel leert al vrij snel dat je hier onmogelijk weg kunt komen met een lege kar. Het is dan ook écht een winkel voor de 'schatzoeker'. Printerpapier, batterijen, fotolijsten, deodorant, kantjesknippers, Kerstversiering, schroeven, speelgoed en nog heel veel meer! Budgetketen de Action heeft voor een ieder wat wils. Dus ook voor het leven op de camping! En daarom hebben wij - speciaal voor jou - een lijstje samengesteld met de leukste kampeerspullen bij de Action.

Alle onderwerpen in dit artikel

De Action maakt weinig reclame, koopt groot in en doet dit in de meeste gevallen rechtstreeks bij de fabrikant. Om deze redenen kunnen ze de prijzen laag houden. Weinig betalen en veel krijgen klinkt voor de gemiddelde Nederlander als muziek in de oren. Ook voor wie van kamperen houd zijn er de nodige camping spullen te verkrijgen. Ik heb de 20 leukste en beste camping artikelen van 2024 voor je gebundeld en netjes op een rijtje gezet.

* Dit artikel is het laatst bewerkt op 05-06-2024. Aangezien het assortiment van de Action regelmatig wijzigt kan het zijn dat sommige artikelen niet meer verkrijgbaar zijn. Hetzelfde geldt voor de prijzen die zijn aangegeven in dit artikel. 

Glamping tipi tent bij de action

01. Ruime glamping tipi tent

Kamperen in stijl! Dat doe je in deze té gekke 'tipi Glamping tent' van de Action. Met een afmeting van 450 x 330 x 300 heb je in deze tent ruimte voor 6 personen. De tent zelf zet gemakkelijk op en is gemaakt van stevig Oxford polyester met een vlamwerende coating. Met deze tipi tent kun je aankomen op de camping!

bekijk de glamping tipi tent

Campingstoelen bij de action

02. Campingstoelen

Ben je op zoek naar een stoel voor tijdens het kamperen, dan ben je bij de Action aan het juiste adres. Ze verkopen hier namelijk verschillende modellen en zoals je mag verwachten van de Action hoef je hier niet veel voor te betalen. Wij hebben zelf ook stoelen van de Action en hebben hier nog geen seconde spijt van gehad. Met 40 euro per stuk zijn ze zijn voor 'Action begrippen' redelijk aan de prijs. Toch is hij iedere stuiver meer dan waard. Ze zijn zeer licht van gewicht, lekker gevoerd en zitten voortreffelijk! Dikke aanrader dus!

Mocht je dit te duur vinden? Kijk dan even verder bij deze winkel. Naast deze klapstoel hebben ze er nog een paar voor de helft van het geld. Ze zitten een stuk minder lekker maar ja, voor 20 euro kun je natuurlijk niet al te veel verwachten, toch?

bekijk de campingstoelen

Gasstel bij de action

03. Gaskooktoestel

Ben je op zoek naar een betaalbaar eenpits gastoestel voor op de camping, stop dan met zoeken! Dit is misschien wel het bekendste en populairste kampeerartikel dat bij de Action te koop is. Het is niet voor niets dat je deze gasbranders geregeld voorbij ziet komen op de camping. Koken op dit kooktoestel is erg prettig. Hij staat als een huis en omdat hij zo laag en breed is blijven je pannen er mooi op staan. Daarnaast heeft dit toestel een mooie geleidelijke vlam en veel vermogen. 

Het toestel werkt op butaan gasflesjes die je er gemakkelijk in en uit kunt klikken (ook verkrijgbaar bij de Action). Om te voorkomen dat gas er uit loopt wanneer je hem niet gebruikt is hij uitgerust met een handige beveiliging. Het gastoestel van de Action wordt geleverd in een handig zwart koffertje en heeft een afmeting van 28 x 34 x 11,4 cm. Voor dit gastoestel betaal je nog geen 17 euro. Ideaal voor op de camping.

bekijk dit Gaskooktoestel

Een thermo-elektrische koelbox bij de action

04. Thermo-elektrische koelbox 12V

Op de camping is het belangrijk dat je je eten (en drinken) lekker koel kunt bewaren. Zeker wanneer je 's zomers kampeert in Frankrijk! Een goede koelbox op de camping is dus geen overbodige luxe. Bij de Action verkopen ze sinds kort ook deze mooie Thermo-elektrische koelbox.

Hij heeft een inhoud van 40 liter en hiermee kun je de inhoud warm (tot 65 graden) of lekker koel houden. Hij is uitgerust met handige wieltjes zodat je het gemakkelijk naar je kampeerplek kunt rollen. Deze koelbox werkt op 12 Volt (sigarettenaansteker) en op 220 -240 Volt met een gewone stekker. Hij kost nog geen 90 euro!

bekijk deze koelbox

Solar lantaarn action kamperen

05. Solar lantaarn

Deze lantaarn van de Action maakt je kampeerplaats helemaal compleet. Hij is op te hangen en met een pin in de grond te steken. Deze lantaarn is voorzien van een zonnepaneel waarmee hij overdag zijn batterij oplaad. Zodra het donker wordt gaat hij automatisch aan. En het leuke aan deze lantaarn is dat het lampjes zelf lijkt op een wapperende vlam.

Er zijn meerdere soorten en modellen verkrijgbaar en ze hebben een hoogte van 50 cm. Deze prachtige lantaarn kost slechts 3,49 euro. Weer typisch zo'n koopje van de Action!

bekijk deze Solar lantaarn

Miniwasmachine van de Action voor op de camping

06. Mini-wasmachine

Niet het leukste klusje, maar ook op de camping moet je zo af en toe de was doen. Nu kan dit op de meeste campings bij het washok, maar .... bij de Action verkopen ze nu deze mooie mini-wasmachine! Met dit apparaat kun je kleine wasjes (tot 3 kg) draaien bij je eigen tent!

Deze campingwasmachine heeft een watertank van 10 liter en verwarmd tot 60 graden. Hiermee krijg je zelfs de hardnekkigste vlekken klein! Ook is hij uitgerust met verschillende wasprogramma's en centrifugeert hij je was met 1340 rotaties per minuut! Weet je zeker dat je was lekker droog is en je het de volgende dat weer aan kunt!

Hij heeft een afmeting van slechts 34 x 48 x 34 centimeter en weegt slechts 5 kg waardoor hij gemakkelijk is mee te nemen naar de camping. Hij kost slechts 50 euro. Een koopje, zoals je dat van de Action gewend bent!

bekijk deze mini-wasmachine

Camping kast Action Froyak

07. Campingkast Froyak

Om op de camping je spulletjes een beetje te kunnen organiseren is een campingkast ideaal! Van kleding tot kookspullen, alles krijgt een eigen plekje. Voor iedereen die op zoek is naar zo'n kampingkast, wip eens langs bij je locatie Action. Hier vind je namelijk deze mooie campingkast van het merk Froyak.

Deze kast heeft een afmeting van 60 x 48 x 85 centimeter (b x d x h) en is compact op te vouwen zodat hij gemakkelijk is mee te nemen naar de camping. Binnen in de kast zitten 3 platen waar je je spullen kunt opbergen. Aan de voorkant is hij dicht te ritsen en hij heeft verschillende ventilatiemogelijkheden. Het blad op de kast is gemaakt van bamboe werkblad en deze campingkast is uitgerust met een handige haak waar je bijvoorbeeld een campinglamp aan kunt hangen. Ook aan de zijkant vind je 3 haken die bijvoorbeeld te gebruiken zijn voor kleding of theedoeken. Handig! Voor nog geen 30 euro is deze handige campingkast van de Action voor jou!

bekijk deze campingkast

BBQ voor op de camping van de action

08. Draagbare bbq

Kamperen en bbq'en gaan hand in hand. Ben jij ook zo'n fan van de bbq, bekijk dan deze nieuwe tafel bbq van de Action. Hij weegt slechts 3 kg en is dus gemakkelijk mee te nemen naar de camping. Je kunt hem vullen met kolen of briketten, en nu komt het mooiste ... hij is uitgerust met een ventilator! Niet zelf af te koelen maar om de kolen of briketten aan te blazen! Hoe tof is dat? Hoef je niet meer te wapperen met een slipper of een oude krant!

Deze bbq heeft naast een grilloppervlak ook een interne oven. Handig om aardappelen te poffen of je groentes te garen! Ben jij fan van bbq'n op de camping, dan is dit een heerlijk apparaat voor op de camping! Hij kost je bij de Action nog geen 40 euro.

ontdek deze bbq

Campingtafel action

09. Inklapbare tafel

Een inklaptafeltje. Hiervan kun je er nooit genoeg hebben op de camping. Helaas ben je voor een fatsoenlijk tafeltje al snel 5 a 6 tientjes kwijt. Gelukkig hebben we de Action! Hier verkopen ze een zeer degelijke campingtafel voor een heel aantrekkelijke prijs. Deze tafel heeft een blad van 75 x 55 cm. Dit is ook meteen het transportformaat. Voor slechts 15,95 is hij van jou! Daar kun je geen buil aan vallen toch?

bekijk alle inklapbare tafels

Luchtbed met ingebouwde pomp van de action

10. Tweepersoons luchtbed met ingebouwde pomp

Slapen op de camping is voor veel mensen toch een dingetje. Helemaal wanneer je in een tent slaapt. De vreemde geluiden. Een vreemd bed. Je slaapt op de grond en wat dacht je van een draaiende partner die het hele bed laat golven? 

Slaap jij graag een beetje comfortabel, kijk dan eens naar dit tweepersoons luchtbed van het merk Froyak. Hij is erg hoog waardoor je er gemakkelijk in en uit stapt. Vanwege de verschillende luchtkamers merk je niets van je draaiende partner en is hij gemakkelijk op te pompen met een ingebouwde pomp.

De bovenkant is voorzien van een zachte coating waardoor hij lekker zacht aan voelt. Met dit ding haal je zowat een boxspring in je tent! Hij is - zoals je van de Action gewend bent - ook nog eens erg goedkoop! Hij kost je namelijk nét geen 40 euro. Goeie deal toch!

bekijk dit luchtbed

Slaapzak Action

11. Slaapzakken van de Action

Natuurlijk. Hoe kan het ook anders. Bij de Action verkopen ze ook slaapzakken. Natuurlijk zijn dit niet de aller warmste slaapzakken. Ga jij dus buiten het hoogseizoen kamperen dan zou ik ze zeker niet aanraden. Ga jij alleen kamperen wanneer het buiten lekker warm is, dan denk ik dat je hier een prima slaapzak aan hebt. Op het moment van schrijven heb je de keuze uit 3 verschillende modellen. Voor een 'gewone' slaapzak betaal je 9,95 en voor de mummieslaapzak ben je 12,95 euro kwijt.

bekijk alle slaapzakken

Draagbaar camping toilet van de Action

12. Froyak draagbaar toilet

Wanneer je gaat kamperen is het hebben wat een draagbaar toilet erg prettig. Zeker wanneer je kampeert met (jonge) kinderen die er geregeld 's nachts uit moeten. Bij de Action hebben ze van het merk Froyak sinds kort een draagbaar toilet voor een heel zacht prijsje. Voor nog geen 20 euro is deze opvouwbare zetel van jou!

Dit opvouwbare toilet is gemaakt van kunststof en heeft een zithoogte van 36 centimeter. Hij kan een gewicht van 100 kg houden en is voorzien van wc bril. Onder dit draagbare toilet is een emmer te plaatsen of een plastic zak te hangen. 

bekijk dit draagbare toilet

Glow in the dark scheerlijnen Action

13. Glow in the dark scheerlijnen

Het is midden in de nacht. Je bent nog een beetje slaapdronken en loopt met een wc rol onder je arm van het toiletgebouw terug naar je tent. Dan plots word je getackeld door één van je scheerlijnen. Dit is mij al meerdere malen overkomen. Ik kan je dan ook vertellen dat je op deze manier een aardig smak kan maken!

Ik denk dat ik hier niet de enige in ben aangezien de Action sinds kort lichtgevende scheerlijnen verkoopt. Deze scheerlijnen hebben een lengte van 3 meter en hebben ongeveer 2,5 uur zonlicht nodig om vervolgens 6 tot 8 uur licht te geven. Handig man, en ze kosten slechts 2,50 euro per 4.

bekijk deze scheerlijnen

Gasbusjes bij de action kopen

14. Allride butaangas navulling

Juist, bij de Action verkopen ze ook butagas navullingen. Van die handige flessen die je gemakkelijk kunt wisselen. Deze butaan gasflessen hebben een inhoud van 227 gram en kosten bij de Action slechts 1,90 euro. Naast deze gasflessen verkopen ze bij mijn lokale Action ook van die kleine butaanblikjes (190 gram) die je bij het vastdraaien 'openprikt'. Voor deze kleine busjes betaal je namelijk 'slechts' 1,13 euro. Dat zijn nog eens bodemprijzen!

bekijk alle gasbusjes

Elektrische step kopen bij de action

15. Segway Ninebot KickScooter F25E II

Hoewel je in Nederland met een elektrische step (nog) niet op de openbare weg mag rijden, zijn ze op veel campings razend populair. Dit vervoersmiddel leent zich dan ook perfect voor op de camping. 's Morgens even snel je croissantjes halen, even snel naar het zwembad voor een frisse duik, even naar het sanitairgebouw .... Je snapt wel dat zo'n elektrische step erg handig is op de camping.

De Action heeft sinds kort de Segway Ninebot KickScooter F25E II in haar assortiment. Dit is een hele wendbare, opvouwbare elektrische step met een actieradius tot 25 kilometer. Hij is uitgerust met handig leddisplay waar je je snelheid, het batterijniveau en rijmodus ziet. Deze elektrische step van de Action kost 350 euro.

bekijk deze elektrische step

Campingdouche action

16. Campingdouche

Altijd handig om bij je te hebben wanneer je gaat kamperen. Je eigen campingdouche. Vul de zwarte zak met water (20 liter) en leg hem in de zon. Vanwege de kleur absorbeert de zak warmte en verwarmt zo het water in de zak. Deze campingdouche is voorzien van een handig koortje om hem op te hangen in een boom naast je tent. Doormiddel van een tapkraan kun je de hoeveelheid water regelen die uit de douchekop komt. Bij de Action betaal je voor deze handige douche slechts 4,24 euro. 

bekijk deze campingdouche

Slaapmat zelfopblazend van de action

17. Zelfopblaasbaar comfort luchtbed

Heb je iets minder ruimte in je tent en ben je opzoek naar een comfortabele slaapmat voor je kampeervakantie, bekijk dan eens het zelfopblaasbare slaapmat van Froyak. Deze mat heeft een afmeting van 200 x 70 centimeter en is 8 cm dik. Door het ventiel open te zetten blaast hij zichzelf op. Heb je hem liever iets harder dan kun je er zelf nog wat lucht bij blazen.

Deze zelfopblazende matrassen liggen heerlijk en zijn ideaal voor op de camping. Ze nemen namelijk ook erg weinig ruimte in beslag. Voor nog geen 50 euro is dit zelf opblaasbare luchtbed voor jou!

bekijk deze zelfopblaasbare slaapmat

Spoelwatertanktoevoeging action

18. Spoelwatertanktoevoeging

Wanneer je op de camping gebruik maakt van een chemisch toilet, weet je dat je hiervoor spoelwatertanktoevoeging nodig hebt. Dit goedje zorgt er namelijk voor dat het afval in je toilet gemakkelijk wordt afgebroken. Dit maakt het legen van je toilet een stuk gemakkelijker en voorkomt vervelende geurtjes in je tent, vouwwagen, caravan of camper. Nu zijn deze flessen in de regel redelijk prijzig.... gelukkig bestaat er zoiets als de Action! Hier betaal je voor een liter van dit goedje slechts 1,99 euro. Inslaan dus!

bekijk deze Spoelwatertanktoevoeging

Relax stoelen voor op de camping

19. Luxe tuinstoelen (set van 2)

Wat is er nu lekkerder dan op de camping even lekker, met je beentjes omhoog in het zonnetje te liggen? Juist! Niet zo heel veel. Hou jij hier ook van, en ben je op zoek naar een lekker stoel waarmee dat kan, kijk dan eens naar deze luxe tuinstoelen van de Action. 

Ze komen in een setje van twee en gaan van recht naar lekker onderuit! Een heerlijke stoel voor op de camping en voor nog geen 60 euro zit jij deze zomer als een koning!

bekijk deze tuinstoelen

Spellen voor op de camping Action

20. Spelletjes voor op de camping

Bij kamperen hoort het spelen van spelletjes. Zeker wanneer je ook met jonge kinderen naar de camping gaat. Gelukkig zijn er ook bij de Action leuke kampeerspellen te vinden. En zoals je van de Action gewend bent, altijd voor een zacht prijsje. Lees snel verder en ontdek een kleine greep uit het ruime assortiment spellen dat te vinden is bij de Action.

Badminton set 

Wat is het kamperen zonder een badmintonset? Precies. Dat is als een Senseo apparaat zonder Dark Roast, haringen de grond in werken zonder hamer of samen met je vrouw een tent op zetten zonder ruzie te krijgen. Deze twee horen gewoon bij elkaar! Bij de Action heb je voor 6 euro een leuke en complete set. Verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren en geleverd met 2 shuttles en een handige draagtas. Ik bedoel maar! 

Fast badminton set 

Is badminton voor jou niet spannend genoeg? Probeer dan eens fast badminton. Deze variant is een heuse hype en dit is natuurlijk niet voor niets. Met deze set schroef je je skills naar een volgend niveau. De complete set kost 13 euro en dan krijg je er een mooie opbergtas bij.

Voetgolf

Zoals het woord al doet vermoeden is voetgolf een combinatie tussen voetbal en golf. Degene die in het minst aantal trappen de voetbal weet te putten wint het spel. Een erg leuk spel voor op de camping. Deze set koop je compleet met bal, pomp en 3 vlaggen en kost slechts 7,95 euro.

Kubb 

Dit kegelspel is waanzinnig populair op de camping. Kubb. Kubb komt en Scandinavië en het is de bedoeling dat je als eerst de koning van de tegenpartij omgooit. Koop je Kubb bij de Action dan kost het je slechts 6,95 euro en dan krijg je er ook een mooie draagtas bij. Een must-have voor iedere kampeerder!

Bucketpong

Leuk voor jong en oud, Bucketpong. Bij de originele versie speel je dit spel met bier (bierpong). Bij deze variant vul je de emmers met water. Weet jij de tennisbal in de emmer te gooien dan moet je tegenstander deze gevulde emmer over zijn hoofd legen. Leuk op warme dagen.

ontdek alle spellen bij de Action

Bij de action vind je veel spullen voor de kampeerder
Bij de Action vind je een groot aantal producten voor op de camping.

Camping artikelen bij de Action

Zoals je kunt zien heeft de Action best wel veel leuke kampeerspullen! Tijdens het seizoen zal de Action er nog meer op inspelen en dus kun je nog veel meer leuke camping artikelen verwachten. Zit jij met een budget of wil je liever niet te veel geld uitgeven, neem dan even een kijkje op hun webshop of breng een bezoekje aan één van hun winkels. Doe dit wel op eigen risico. Ze hebben namelijk heel veel leuke spullen ...

Ben je benieuwd naar alle camping artikelen van de Action, bezoek dan hun website.

bezoek de website van de Action  vind een leuke camping

Over de auteur:
Erwin van Hensbergen

Als initiatiefnemer van Campingzoeker is Erwin dagelijks bezig met het verbeteren van de website. Naast het schrijven van blogs is hij ook verantwoordelijk voor de vormgeving van Campingzoeker. Erwin is een fanatiek kampeerder en doet dit het liefste in een tent of in een tenttrailer. Puur en helemaal één met de natuur! Naast zijn werk voor Campingzoeker is Erwin vader van twee en eigenaar van het internetbureau 'De MerkGarage' in Kampen.

Erwin van Hensbergen