De voorpret begint op Campingzoeker: kies uit meer dan 750 campings in de Benelux.
Zoeken Favorieten

Nieuw kampeerprogramma van RTL4: Camp to Go

27-11-2020 Erwin van Hensbergen

We hebben hem even moeten missen, maar vanaf morgen is tv-presentator Sander Janson (o.a. bekend van Campinglife) weer te zien met een hagelnieuw kampeerprogramma genaamd: Camp to Go. In dit RTL4 programma verrast Sander drie stellen met een kampeerweekend op de mooiste campings in Nederland. De drie stellen krijgen van Sander een splinternieuwe camper, caravan of vouwwagen mee en filmen zelf dit hele avontuur. Dat wordt smullen!

 

Camp to go. Nieuw kampeerprogramma van RTL4

In Camp to Go krijgen drie stellen een kampeermiddel mee naar een camping in Nederland 

 

Het coronavirus heeft het kamperen in Nederland een enorme boost gegeven. Veel mensen die normaal gesproken vakantie vieren in 'de wat exotischere landen' hebben noodgedwongen kennis gemaakt met één van de vele campings die Nederland rijk is. Dit programma speelt hier handig op in.

De drie verschillende families krijgen ieder een camera mee om tijdens de 'coronazomer' op een persoonlijke en integere manier verslag te doen van hun eerste ervaring op de camping. De presentatie ligt in handen van 'mister camping', Sander Janson.

 

Kamperen in Nederland met een camper, vouwwagen of caravan.

Hoe is het om te kamperen met een camper, caravan of vouwwagen?

 

Morgen om 17:00 gaat de eerste aflevering van Camp-to-go van start. In deze aflevering volgen we Emma en André, die met hun drie zoons van 14, 17 en 20 afreizen naar 5-sterren camping de Kleine Wolf in Overijssel. Dit gezin houd normaal gesproken van luxe vakanties en gaat ervaren hoe een kampeervakantie eruit ziet wanneer je met een caravan gaat kamperen.

Het tweede gezin waar we kennis mee maken zijn de vrolijke zussen Marit en Susan. Zij reizen af met een buscamper naar de prachtige provincie Limburg. De laatste deelnemers zijn Art en Adinda van der Vorm. Dit gezin kampeert altijd, maar kiest normaal gesproken voor een luxe accommodatie. Denk aan een compleet ingerichte huurtent of een stacaravan. Voor het Camp to go zullen ze de coronazomer meemaken vanuit een tourcaravan.

 

 

Heb jij na het zien van deze trailer ook zo'n zin in de eerste aflevering? De eerste (van het acht) aflevering is te zien op zaterdag 28 november op RTL4 om 17:00 uur. De herhalingen worden uitgezonden vanaf zondag 29 november (RTL4, 11:20 uur).

Over de auteur:
Erwin van Hensbergen

Als initiatiefnemer van Campingzoeker is Erwin dagelijks bezig met het verbeteren van de website. Naast het schrijven van blogs is hij ook verantwoordelijk voor de vormgeving van Campingzoeker. Erwin is een fanatiek kampeerder en doet dit het liefste in een tent of in een tenttrailer. Puur en helemaal één met de natuur! Naast zijn werk voor Campingzoeker is Erwin vader van twee en eigenaar van het internetbureau 'De MerkGarage' in Kampen.

Erwin van Hensbergen

Anderen Lazen ook