De voorpret begint op Campingzoeker: kies uit meer dan 750 campings in de Benelux.
Zoeken Favorieten

Een tweede seizoen voor kampeerprogramma Camp-to-Go

10-5-2021 Erwin van Hensbergen

Vorig jaar beleefde het kampeerprogramma Camp-to-Go haar debuut. In deze 8 afleveringen tellende televisiereeks bezochten verschillende stellen en families campings door heel Nederland. Wat Camp-to-Go zo uniek maakt is dat de deelnemers weinig tot geen ervaringen hebben met kamperen. Daarnaast wordt het grootste gedeelte van de vakantie vastgelegd door de kampeerder zelf. Dit maakt het inkijkje een stuk persoonlijker.

Het programma werd gepresenteerd door niemand minder dan Mister Camping himself: Sander Janson. Vond jij Camp-to-go een leuk programma, dan heb ik goed nieuws voor je. Er komt namelijk een tweede seizoen! En lijkt het je leuk om hieraan mee te werken? Ze zijn nog op zoek naar deelnemers ...

 

Camp to Go seizoen 2

Zin in een een gratis kampeervakantie met een nieuw kampeermiddel?

 

Een tweede seizoen Camp-to-Go

In dit tweede seizoen van Camp-to-Go hebben we niet 8 maar 12 afleveringen waarin nieuwe kampeerders kennis mogen maken met het leven op de camping. Ook voor het tweede seizoen zullen ze (vrijwel) alles zelf in beeld brengen. Op deze manier krijg je een heel persoonlijk inkijkje in hun ervaringen en belevenissen op de camping en de weg er naartoe.

Dit jaar zijn het 24 gezinnen en koppels die mogen ruiken aan het leven op de camping. Ook nu worden er weer hagelnieuwe campers, caravans, vouwwagens, tenten en daktenten beschikbaar gesteld voor de opnames. Zo ben je ook meteen op de hoogte van de laatste modellen.

 

Kamperen in Nederland en Denemarken

In het eerste seizoen van Camp-to-Go werden alleen campings in Nederland bezocht. Zo zagen we o.a. 5-sterrencamping de Kleine Wolf in Drenthe en Camping de Paal in Noord-Brabant. Dit jaar wordt het speelveld een stukje groter en is ook Denemarken aan het assortiment toegevoegd.

In dit land heb je als kampeerder keuze uit 400 verschillende campings waardoor je genoeg hebt om uit te kiezen. Denemarken kenmerkt zich als kindvriendelijk, netjes, veel natuur en dichtbij het strand.

 

Kamperen in het kampeerprogramma Camp-to-go

Ontdek het kamperen in Nederland of Denemarken

 

Deelnemers gezocht voor Camp-to-Go

Er zal gefilmd worden in de maanden juni, augustus en september van 2021. Op het moment van schrijven zijn ze nog druk bezig met de casting. Lijkt het jou leuk om dit jaar te schitteren in één van de 12 afleveringen van Camp-to-go? Ze zijn nog op zoek naar kandidaten. Als kandidaat van dit kampeerprogramma krijg je een kampeermiddel tot je beschikking en mag je gratis een weekend kamperen op een Nederlandse camping of een week verblijven in Denemarken!

Wanneer dit RTL 4 programma precies op de buis komt weten we niet maar dit zal ergens aan het eind van 2021 zijn. Heb jij geen cameravrees en lijkt het je leuk om met een nieuw kampeermiddel het leven op de camping te ontdekken, schrijf je dan nu in en wie weet zien we je terug op RTL 4 ;).

Schrijf je nu in!

Over de auteur:
Erwin van Hensbergen

Als initiatiefnemer van Campingzoeker is Erwin dagelijks bezig met het verbeteren van de website. Naast het schrijven van blogs is hij ook verantwoordelijk voor de vormgeving van Campingzoeker. Erwin is een fanatiek kampeerder en doet dit het liefste in een tent of in een tenttrailer. Puur en helemaal één met de natuur! Naast zijn werk voor Campingzoeker is Erwin vader van twee en eigenaar van het internetbureau 'De MerkGarage' in Kampen.

Erwin van Hensbergen

Anderen Lazen ook