Wij vinden het altijd erg leuk om naar televisieprogramma’s te kijken die met kamperen te maken hebben. Dit is namelijk een heerlijke manier om alvast in de stemming te komen, inspiratie op te doen en om op de hoogte te blijven van de laatste trends op het gebied van kamperen.

Alle onderwerpen in dit artikel

Op zondag 31 januari start het tweede seizoen van het programma RTL Kampeert. Ook dit jaar zal het bekende presentatieduo Jessica Mendels en Sander Janson je meenemen naar de mooiste campings in Europa.

RTL Kampeert 2021
Tijdens het tweede seizoen nemen ze je mee naar verschillende campings in binnen-en buitenland.

RTL Kampeert 2021

Dit seizoen kent 6 afleveringen, die elke zondagmiddag om 17:30 uur wordt uitgezonden op RTL 4. Mocht je een aflevering hebben gemist, dan kun je elke zaterdagmiddag om 15:30 uur de herhaling kijken. Natuurlijk zijn ook alle afleveringen gewoon terug te kijken op het internet. 

Elke aflevering bezoeken Sander en Jessica een andere prachtige camping. Ook dit seizoen zijn dat campings in binnen- en buitenland. Dit jaar maakt het duo ook een rondtrip door de Ardennen. Ze laten je ook dit jaar weer diverse toeristische attracties, leuke dorpjes en natuurlijk een aantal campings zien in deze veelzijdige regio.

Ook staan er in elke aflevering verschillende bekende merken van tenten, vouwwagens, campers, caravans en kampeerspeciaalzaken in de spotlights. Zij laten hun nieuwste producten en gadgets zien, en geven leuke tips voor een fijne kampeervakantie.

Wil je écht een goede indruk krijgen van wat je allemaal te wachten staat, bekijk dan nu de onderstaande trailer van RTL Kampeert seizoen 2  

Pak zondagmiddag dus lekker je bordje op schoot en zet je televisie op RTL 4 voor een nieuw seizoen RTL kampeert! Helemaal nu alle beurzen voorlopig zijn uitgesteld en fijne manier om vanuit huis al lekker in de stemming te komen en inspiratie op te doen.

ga op zoek naar een leuke camping

Over de auteur:
Anjetha van Hensbergen

Anjetha van Hensbergen is moeder van Amélie en Morris en één van de initiatiefnemers van Campingzoeker. Naast dat ze haar hele leven al kampeert, is ze ook meer dan 10 jaar werkzaam geweest op een camping in Overijssel. Samen met haar man Erwin werkt ze dagelijks aan de website Campingzoeker.

Anjetha van Hensbergen