Yes! Vanaf zondag 30 januari start er een nieuw seizoen van RTL Kampeert op RTL 4. Dit is alweer het 3e seizoen van deze kampeerserie, gepresenteerd door Koert-Jan de Bruin en Jessica Mendels. Wat kun je allemaal verwachten? Je leest het hier.

Alle onderwerpen in dit artikel

Voor ons zijn kampeerprogramma’s een deel van de voorpret in aanloop naar het nieuwe kampeerseizoen. Daarnaast is het natuurlijk een bron van inspiratie voor een mooie kampeerbestemming of leuke nieuwe producten. Want wat kan je dit in dit seizoen van RTL Kampeert verwachten? Wij vertellen het je.

RTL Kampeert 2022
Ook in 2022 is er weer een nieuw seizoen van RTL Kampeert.

RTL Kampeert 2022

Dit seizoen van RTL Kampeert kent 10 nieuwe afleveringen. De eerste 7 afleveringen bezoeken ze diverse regio’s in Europa waaronder Toscane, het Gardameer, de Steiermark en de Franse Alpen. In een 3 tal specials worden de verhuuraccomodaties van Vacansoleil in op diverse campings gepromoot. Van luxe stacaravans tot stoere lodge tenten op de mooiste campings in Europa.

Tijdens de uitzendingen nemen Koert-Jan en Jessica ons mee door deze regio’s, laten ons leuke uitjes zien. Daarnaast komen de nieuwe kampeertrends en producten aan bod.

 

Kampeert 2022 begint zondag 30 januari om 17:30 uur. De herhaling is elke zondagochtend te bekijken om 9:00 uur. Veel kijkplezier!

ga op zoek naar een leuke camping

Over de auteur:
Anjetha van Hensbergen

Anjetha van Hensbergen is moeder van Amélie en Morris en één van de initiatiefnemers van Campingzoeker. Naast dat ze haar hele leven al kampeert, is ze ook meer dan 10 jaar werkzaam geweest op een camping in Overijssel. Samen met haar man Erwin werkt ze dagelijks aan de website Campingzoeker.

Anjetha van Hensbergen