Vanaf komende zaterdag, 20 november om 17:00 uur, start op RTL 4 een nieuw seizoen van het populaire kampeerprogramma Camp-to-Go. Dit jaar is het tweede seizoen van dit kampeerprogramma. In 12 afleveringen gaat  ‘Mr. Camping’ Sander Janson op bezoek bij koppels en gezinnen die een paar dagen een kampeermiddel gaan uitproberen op een camping in Nederland. Ook wordt er dit jaar een uitstapje over de grens gemaakt en wordt er een bezoek gebracht aan Denemarken.

Alle onderwerpen in dit artikel
Seizoen Camp-to-go 2021
Ervaren en beginnende kampeerders proberen een kampeermiddel na keuze - Camping: Ter Spegelt.

In elke aflevering worden er 2 koppels en/of gezinnen gevolgd die een paar dagen gaan kamperen. Naast de door de wol geverfde kampeerders doen er ook ook families mee die (nog) niet zo veel ervaring hebben met kamperen. Zij zullen dus via dit programma kennismaken met het leven op de camping. In de afleveringen mogen deze deelnemers een kampeermiddel uittesten waar ze nog niet bekend mee zijn. Of dat nou een vouwwagen, camper, tent of daktent is. Daarnaast komen er ook diverse campings aan bod binnen de grenzen van Nederland, en een paar in Denemarken.

Alle deelnemers van Camp-to-Go 2021
Alle deelnemers van Camp-to-Go op een rijtje.

Om alvast in de stemming te komen vind je hieronder de trailer van het nieuwe seizoen van Camp-to-Go. Dus elke zaterdag lekker met het bord op schoot voor de tv en kijken naar Camp-to-Go. 

 


Het tweede seizoen van Camp-to-Go start zaterdag 20 november om 17:00 uur op RTL 4. Zet het dus alvast in je agenda! Wil je meer informatie het nieuwe seizoen van Camp-to-Go? Breng een bezoekje aan hun website ( www.camp-to-go.nl )

vind een leuke camping

Over de auteur:
Anjetha van Hensbergen

Anjetha van Hensbergen is moeder van Amélie en Morris en één van de initiatiefnemers van Campingzoeker. Naast dat ze haar hele leven al kampeert, is ze ook meer dan 10 jaar werkzaam geweest op een camping in Overijssel. Samen met haar man Erwin werkt ze dagelijks aan de website Campingzoeker.

Anjetha van Hensbergen