Bo-camp is een bekend merk onder kampeerders. Dit Nederlandse merk is al meer dan 30 jaar actief in de kampeerbranche en biedt een breed assortiment aan kampeerproducten. Of je nou opzoek bent naar stoelen, servies, verlichting of een geheel nieuwe tent, Bo-camp heeft het! De producten bieden een degelijke kwaliteit en leuk design tegen een betaalbare prijs. Wij hebben een aantal van hun leukste producten op een rij gezet voor je.

Alle onderwerpen in dit artikel

Bloomsburry stoel van Bo-camp

Bloomsburry stoel

Het klinkt als een slechte reclame slogan, maar ik heb deze stoel zelf ook. En ik kan je zeggen, hij zit heerlijk! Een fijne relaxstoel waar je heerlijk met een boekje in kan wegkruipen. Hij is simpel op te vouwen en mee te nemen in een draagtas. Daarnaast is hij ook nog eens erg leuk om te zien. 

shop de Bloomsburry stoel

Tenttapijten van Bo-camp

Tenttapijten Bo-camp

Een tenttapijt staat niet alleen super mooi onder de luifel van je caravan of in de voortent van je vouwwagen, het is ook nog eens erg pracktisch. Je loopt een stuk minder zand naar binnen, en je kan sneller even uit je slipper stappen en met je blote voetjes rondlopen. Er zijn tientallen soorten tapijten te koop met hele drukke prints of juist rustige en chique printjes die jou kampeerplek gelijk een stuk gezelliger maken. Bijvoorbeeld deze Oxomo Chill Mat van Bo-camp. Verkrijgbaar in diverse afmetingen.

bekijk alle Bo-Camp tenttapijten 

Bo-camp servies lijn Halo

Servies lijn halo

De tijd dat campingservies suf en oubollig is, ligt al ver achter ons. Diverse kampeermerken brengen met regelmaat een compleet nieuwe servieslijn uit volgens de laatste trend. Het servies is meestal gemaakt van sterk melamine en kan wel tegen een stootje. Tegenwoordig kan ook veel campingservies gewoon in de vaatwasser. Een goed voorbeeld van modern en luxe ogend campingservies is de Halo lijn van Bo-camp. Verkrijgbaar in diverse kleuren van aqua, beige tot oranje. 

shop Servies lijn halo

Servies old dutch

Servies old dutch

Houdt je toch van wat meer nostalgie, dan is deze serie van Bo-camp misschien echt wat voor jou. Dit servies is van de Old Dutch lijn en heeft een Delfs Blauw motiefje. Ook deze serie is van kraswerend en vaatwasserbestendig melamine en gaat jaren mee.

shop Servies old dutch

Bo-camp kasten voor in je tent

Bo-camp kampeerkasten

Wanneer je langer op dezelfde kampeerplek blijft is opbergruimte een veel voorkomend probleem. Zeker wanneer je geen inbouwkasten hebt zoals in een caravan of camper. De bekende kampeermerken komen daarom met innovatieve en vooral leuk ogende opbergmeubelen en kasten. Ze zijn niet alleen erg handig, maar zien er ook nog eens erg leuk uit. 

shop Bo-camp kampeerkasten

Bo-camp hangmanden

Hangmandjes

Ben jij ook altijd je zonnebril kwijt, of de oplader van je telefoon. In een tent is het vaak een gedoe een plekje te vinden om kleine spulletjes op te bergen zodat je ze snel kan terugvinden. Misschien is deze leuke hangmand van Bo-camp wat voor jou. Makkelijk op te hangen aan bijvoorbeeld je luifel of in je tent. Zo raak je nooit meer je spullen kwijt.

shop hangmanden van Bo-camp

Bo-camp tafel kopen

Tafels

Tegenwoordig is kampeermeubilair niet alleen maar praktisch, maar ook mooi! Helemaal volgens de laatste industriële trend is deze tafel van Bo-camp. Een stoer design uit de Industrial lijn. Deze tafel is goed te combineren met de stoelen, kasten en zelfs de servieslijn. Deze tafel is compact op te vouwen en mee te nemen als een koffer met een handvat, dus niet alleen handig voor op de camping, maar ook voor bij bijvoorbeeld de buurt barbecue.

shop de industriële tafel van Bo-camp

Lamp van Bo-camp

Lampen van Bo-camp

Een ouderwetse olielamp, maar dan in een nieuw jasje. Helemaal van deze tijd. Deze tentlamp van Bo-camp heeft led-verlichting en is oplaadbaar via USB. Je kan de lamp ophangen onder je luifel, op tafel zetten tijdens een potje Yahtzee of neem hem mee in je hand wanneer in ’s nachts in het donker naar het toilet moet. De lamp is ook nog eens dimbaar

shop deze Bo-camp lamp

Bo-camp boogkast

Boogkast

Wanneer je met een gezin met kinderen kampeert herken je vast het volgende beeld: overal liggen schoenen, sandalen en rondslingeren de slippers. En niet te vergeten speelgoed, emmertjes en schepjes. Deze handige boogkast van Bo-camp is misschien een uitkomst voor jou. Schoenen en slippers worden eenvoudig opgeborgen in een van de vakken, en ook speelgoed kan (in bakken) in de kast worden geschoven. Door het formaat van de kast is deze praktisch in gebruik, ook is hij eenvoudig op te ruimen. Hij past zelfs in een 2-persoons slaapcabine wanneer daar maar 1 persoon slaapt. Ideaal en netjes opgeruimd!

shop deze boogkast

Bo-camp schuurtent

Schuurtent (voor fietsen)

Steeds meer mensen nemen hun fietsen mee naar de camping, helemaal sinds de komst van de elektrische fiets. Je komt met een elektrische fiets namelijk een stuk verder, en ook makkelijker de heuvel op in heuvelrijk gebied. Maar waar stal jij die fiets wanneer je hem niet gebruikt. Niet alle campings beschikken over een fietsenstalling. Een manier om je fiets droog en beschermd te stallen is in een fietstent. Hij staat zo beschut tegen regen en wind, en ook wat afgeschermder tegen ongenode gasten. Deze schuurtenten zijn ook handig voor het opbergen van je meubels etc.

shop een Bo-camp schuurtent

De producten van Bo-camp

De producten van Bo-camp

Zoals je kunt zien heeft Bo-camp een breed aanbod met leuke, en vooral stoere kampeerproducten. Van lampen tot bestek, dit merk loopt voorop als het gaat om nieuwe trends in de kampeerwereld. Met leuke motiefjes, mooie stoffen en goede materialen vallen deze producten écht op en onderscheiden ze zich van de rest.

Ben je benieuwd naar meer, neem dan vooral een kijkje op de website van Bo-camp of breng een bezoekje aan een van de grotere kampeerspeciaalzaken in Nederland.

vind een leuke camping

Over de auteur:
Anjetha van Hensbergen

Anjetha van Hensbergen is moeder van Amélie en Morris en één van de initiatiefnemers van Campingzoeker. Naast dat ze haar hele leven al kampeert, is ze ook meer dan 10 jaar werkzaam geweest op een camping in Overijssel. Samen met haar man Erwin werkt ze dagelijks aan de website Campingzoeker.

Anjetha van Hensbergen