De voorpret begint op Campingzoeker: kies uit meer dan 1000 campings in de Benelux.
logo campingzoeker groot Campings Favorieten

Kampeer je met een caravan, dan weet je dat een luifel een must-have aanvulling op je kampeermiddel is. Een luifel creëert extra leefruimte en biedt bescherming op zonnige en regenachtige dagen. Het vouwwagen merk Campooz en Platform Caravanity hebben de handen ineen geslagen en ontwikkelde een eigentijdse, stijlvolle luifel. Eentje die op zowel oldtimers als hagelnieuwe caravans te gebruiken is.

Alle onderwerpen in dit artikel
De luifel van Caravanity en Campooz
Met deze retro-look luifel weet je zeker dat je opvalt op de camping.

Deze luifel heeft een opvallende oranje kleur. Hij oogt hierdoor een beetje jaren-zeventig. Met een luifel als dit kun je er zeker van zijn dat je aardig wat aandacht krijgt op de camping. Zoals je van de mensen van Campooz gewend bent, staat het opzetgemak hoog op de agenda. Ook de materialen die zijn gebruikt zijn helemaal van deze tijd.

Het platform Caravanity is er voor kampeerders die hun kampeermiddel willen restylen. Lang niet iedereen is gecharmeerd van 'het suffe interieur' van zijn of haar sleurhut. Op hun website vind je dan ook verschillende inspirerende blogs en leuke doe-het-zelf tips om lekker aan de slag te gaan. Deze unieke Caravanity by Campooz luifel maakt het plaatje helemaal compleet”.

Luifel voor op je caravan
Een must-have aanvulling op je kampeermiddel.

Lijkt het je leuk om de luifel 'in het echt' te bewonderen? Ieder weekend kun je terecht op Camping de Jagerstee in Epe. Meer informatie is te vinden op www.caravanityluifel.nl.

alles over Campooz Caravanning

Over de auteur:
Erwin van Hensbergen

Als initiatiefnemer van Campingzoeker is Erwin dagelijks bezig met het verbeteren van de website. Naast het schrijven van blogs is hij ook verantwoordelijk voor de vormgeving van Campingzoeker. Erwin is een fanatiek kampeerder en doet dit het liefste in een tent of in een tenttrailer. Puur en helemaal één met de natuur! Naast zijn werk voor Campingzoeker is Erwin vader van twee en eigenaar van het internetbureau 'De MerkGarage' in Kampen.

Erwin van Hensbergen