Heb jij de weersvoorspellingen voor het aankomende weekend al gezien? Prima kampeerweer toch? Heb je nog niets in je agenda staan, dan is het misschien een leuk idee om de 'World CampooZ Day 2022' te bezoeken. Na twee jaar van afwezigheid mag er eindelijk weer gefeest worden. En die kans pakt CampooZ met beide handen aan.

Alle onderwerpen in dit artikel

Drie dagen lang verzamelen CampooZ liefhebbers en fans zich voor de World CampooZ Day. Een evenement dat dit jaar wordt gevierd in Drenthe op Sportlandgoed Zwartemeer. Naast kamperen, inspiratie opdoen, ervaringen uitwisselen en andere tenttrailers bekijken staan er op het kampeerterrein verschillende activiteiten op de planning. Zo Het is mogelijk om te paintballen, survivallen, golfen en meer.

World Campooz Day
Het is weer tijd voor een CampooZ feestje!

Wat kun je verwachten van de WCD 2022?

Ben jij van plan een bezoekje te brengen aan dit evenement, dan kan dat op zaterdag 18 juni. Vanaf 14:00 is het kampeerterrein open voor bezoekers. De entree is gratis en er is genoeg te doen (en te zien) om je de hele dag te vermaken. Zo kun je je verlekkeren aan de vele CampooZ tenttrailers en worden er demonstraties en opzetinstructies gegeven.

Daarnaast vind je er RBL pop-up store waar je de nieuwste producten van dit outdoormerk kunt bewonderen. Rond 14:30 gaat de BBQ aan. Je kinderen kun je laten schminken en vanaf 15:30 uur worden er Q & A 's gehouden over de tenttrailers en Caravanning. 's Avonds om 21:00 neemt DJ Joris stokje over en maakt er een heus feestje van!

Campooz vouwwagens
Heb jij je oog laten vallen op CampooZ, dan is dit 'the place to be!'

Drie dagen feest

De World CampooZ Day is van vrijdag 17 tot en met zondag 19 juni. Wil jij meer weten over de World CampooZ Day 2022 of wil je je inschrijven voor dit evenement, dan kan dat door op deze link te klikken. Mocht je gaan, dan wensen we je heel veel plezier. De kans is groot dat je ons tegen het lijf loopt.

bezoek de World Campooz Day

Over de auteur:
Erwin van Hensbergen

Als initiatiefnemer van Campingzoeker is Erwin dagelijks bezig met het verbeteren van de website. Naast het schrijven van blogs is hij ook verantwoordelijk voor de vormgeving van Campingzoeker. Erwin is een fanatiek kampeerder en doet dit het liefste in een tent of in een tenttrailer. Puur en helemaal één met de natuur! Naast zijn werk voor Campingzoeker is Erwin vader van twee en eigenaar van het internetbureau 'De MerkGarage' in Kampen.

Erwin van Hensbergen