De meeste caravans, campers en vouwwagen staan inmiddels in de stalling, klaar voor hun winterslaap. Ondertussen kijken we terug in het fotoalbum en genieten nog even na van het afgelopen kampeerseizoen. Ook kijken we vooruit en maken we plannen voor het volgende jaar. De voorpret kan beginnen! Want hoe leuk is het om inspiratie op te doen en je te verlekkeren aan mooie kampeerbestemmingen, nieuwe kampeermiddelen, toffe trends en gadgets? Het kampeerprogramma Camp to Go helpt je dit vakantiegevoel vast te houden en vanaf komende zaterdag (5 november 2022) start er weer een hagelnieuw seizoen op RTL4.

Alle onderwerpen in dit artikel
Camp to Go 2022 op RTL 4
Maak je op voor het derde seizoen Camp to Go.

Camp to Go 2022

Dit is alweer het 3e seizoen van het kampeerprogramma Camp to Go. Ook dit seizoen wordt weer gepresenteerd door ‘Mister camping' himself, Sander Janson. In dit seizoen volgen wij een aantal families en stelletjes die weinig tot geen ervaring hebben met kamperen maar het graag eens willen proberen. Naast een cameraploeg filmen de deelnemers ook zelf hun avonturen. Dit geeft een leuk en vooral persoonlijk inkijkje in hun avonturen. Tegen welke onbekendheden en problemen lopen zij aan als nieuwe kampeerders? En welke oh-zo-herkenbare zo herkenbare situaties maken zijn mee.

Kampeerprogramma Camp to Go op RTL 4
Bij Camp to Go geven de deelnemers een persoonlijk inkijkje.

Wat kun je verwachten van Camp to Go 

In voorgaande jaren bezochten de deelnemers vooral campings in Nederland. Dit was grotendeels te danken aan het feit dat reizen in tijden van het coronavirus wat lastig was. Dit jaar wordt er ook verder van huis gekeken en begint het seizoen gelijk over de grens. Zo test het eerste gezin een nieuwe vouwwagen in het mooie Denemarken. Ook bezoeken we in deze 8-delige serie campings in België, Spanje, Oostenrijk en zelfs Kroatië.  

 Wanneer is Camp to Go op televisie?

De eerste aflevering van Camp to Go verschijnt zaterdag 5 november 2022 om 17:00 uur op RTL 4. Dat wordt dus lekker met het bordje op schoot genieten van mooie campings en de laatste trends. Deze aflevering wordt zondagochtend herhaald 11:00 uur. Natuurlijk zijn deze afleveringen ook terug te kijken op RTL XL. Er zijn in totaal 8 afleveringen geschoten dus je zit de komende twee maanden gebakken! Veel kijkplezier!

ga op zoek naar een camping

Over de auteur:
Anjetha van Hensbergen

Anjetha van Hensbergen is moeder van Amélie en Morris en één van de initiatiefnemers van Campingzoeker. Naast dat ze haar hele leven al kampeert, is ze ook meer dan 10 jaar werkzaam geweest op een camping in Overijssel. Samen met haar man Erwin werkt ze dagelijks aan de website Campingzoeker.

Anjetha van Hensbergen