Het is najaar en dat betekend dat je in de weekenden weer kunt genieten van verschillende kampeerprogramma’s. Lekker, met een bordje op schoot! Zo begint zaterdag 4 november een hagelnieuw seizoen van Camp to Go. Dit programma is inmiddels (wat ons betreft) niet meer weg te denken uit het rijtje kampeerprogramma’s. Het is alweer het 4e seizoen van Camp to Go dat ook deze keer wordt gepresenteerd door niemand minder dan Sander Janson. 

Alle onderwerpen in dit artikel

Wat kun je dit seizoen verwachten?

Camp to Go wordt deels gefilmd door de deelnemers van het programma. Ervaren en minder ervaren kampeerders filmen hun avonturen op campings in Nederland en het buitenland. Dit seizoen is een samenwerking met ACSI en Visit Denmark ter promotie van het nog redelijk onontdekte Denemarken. Het programma bezoekt diverse campings in Nederland zoals De Kleine Wolf en de Beerze Bulten. Daarnaast worden ook vier Deense campings bezocht. Ook worden er diverse bezienswaardigheden in de regio’s uitgelicht.

Camp to Go 2023
Ben jij klaar voor een hagelnieuw seizoen van Camp to Go?

In deze 8-delige serie worden families en gezelschappen gevolgd door het team van Camp to Go. Ze krijgen een kampeermiddel tot hun beschikking om uit te testen. Van luxe caravans tot compacte campers. Doordat een deel van de beelden wordt gefilmd door de deelnemers zelf, zal je je als kampeerder vast herkennen in de dagelijkse dingen die zij meemaken en ervaren tijdens hun kampeeravontuur. Tevens zijn er fragmenten van de ACSI tour door Europa en bijdrages van diverse sponsoren van het programma. 

Wanneer is Camp to Go 2023 op tv?

Heb je je agenda bij de hand? Het kampeerprogramma Camp to Go start namelijk op zaterdag 4 november om 17:00 uur op RTL 4. Het programma zal wekelijks te zien zijn op dezelfde tijd. Heb je een uitzending gemist dan kun je de herhaling de volgende ochtend om 11:30 uur terugzien op RTL 4.

Veel kijkplezier!

vind een leuke camping

Over de auteur:
Anjetha van Hensbergen

Anjetha van Hensbergen is moeder van Amélie en Morris en één van de initiatiefnemers van Campingzoeker. Naast dat ze haar hele leven al kampeert, is ze ook meer dan 10 jaar werkzaam geweest op een camping in Overijssel. Samen met haar man Erwin werkt ze dagelijks aan de website Campingzoeker.

Anjetha van Hensbergen