Na een paar jaar gaat het inmiddels bekende kampeer- en campingprogramma RTL kampeert verder onder de naam CAMPINGtijd! Presentatoren Koert-Jan de Bruijn en Laurien Verstraten bezoeken in een serie van 10 afleveringen een aantal bekende en populaire regio’s in Nederland en Europa.

Alle onderwerpen in dit artikel
RTL Kampeert wordt CAMPINGtijd
Het nieuwe presentatieduo Koert-Jan de Bruijn en Laurien Verstraten

Koert-Jan de Bruin is een bekend gezicht bij CAMPINGtijd. Hij presenteerde het programma het vorige seizoen. Sinds dit jaar wordt hij vergezeld door Laurien Verstraten die we al kunnen kennen van een hele reeks andere televisie programma’s. Denk bijvoorbeeld aan Ondernemerslounge, Welkom op het water en Reiswereld TV. 

Wat kun je verwachten van CAMPINGtijd?

In 10 afleveringen nemen Koert-Jan en Laurien de kijker mee op een kampeerreis door Europa. Ze bezoeken onder andere de populaire regio’s Costa Brava en Costa Dorada in Spanje. Ook komen de onder Nederlanders geliefde Franse regio’s de Ardèche en het meer van Annecy aan bod. In onder andere Kroatie en Zwitserland laten een aantal regio’s en populaire campings zich van hun beste kant zien. Natuurlijk slaat het programma ook ons mooie Nederland niet over en openen camping op de Veluwe en in de Achterhoek hun poorten voor dit programma. Daarnaast is er in CAMPINGtijd aandacht voor campingtrends en kampeertips.

CAMPINGtijd: een kampeerprogramma op RTL 4
Campingtijd speelt zich af door heel Europa.

Waar en wanneer is CAMPINGtijd?

De eerste aflevering CAMPINGtijd is vanaf zondag 5 februari 2023 te zien op RTL 4 om 17:30 uur. Dus pak lekker je bord op schoot en doe inspiratie op voor je volgende kampeervakantie of kom alvast in de vakantiestemming door te genieten van de mooie beelden van de diverse bestemmingen.

Veel kijkplezier!

vind een leuke camping

Over de auteur:
Anjetha van Hensbergen

Anjetha van Hensbergen is moeder van Amélie en Morris en één van de initiatiefnemers van Campingzoeker. Naast dat ze haar hele leven al kampeert, is ze ook meer dan 10 jaar werkzaam geweest op een camping in Overijssel. Samen met haar man Erwin werkt ze dagelijks aan de website Campingzoeker.

Anjetha van Hensbergen