Onze kinderen zijn gek op kamperen en gaan al mee naar de camping sinds hun geboorte. Ze kunnen zich geen leukere manier van vakantievieren voorstellen. Zelfs nu in het najaar vragen ze regelmatig wanneer we ‘eindelijk weer eens’ met de vouwwagen op vakantie gaan. Wat is er dan leuker om met Sinterklaas voor de deur cadeautjes voor ze te kopen die te maken hebben met kamperen? Heb jij ook kinderen die dol zijn op kamperen en ben je nog op zoek naar een leuk Sinterklaas cadeau? Lees dan snel verder en ontdek 8 leuke cadeaus voor je kleine avonturier.

Alle onderwerpen in dit artikel

Lego camper sinterklaascadeau

1. Lego city camper

Lego is áltijd leuk om te geven als cadeau (en niet alleen voor kinderen ;-). Met deze lego camper zit je gegarandeerd goed! Wat een tof ding. Met de speelfiguurtjes kunnen je kinderen zelf hun camperavonturen bedenken en naspelen. We kunnen niet garanderen dat je hier zelf stiekem ook niet zelf mee wilt spelen.

shop lego city camper

Barbie camping set sinterklaas cadeau

2. Barbie camping set

Barbie is een stuk stoerder dan dat veel mensen denken. Barbie gaat namelijk zelf ook graag de natuur in met de Barbie camping set. Is je kinderen gek op barbies en op kamperen dan is dit een schot in de roos! Deze barbie set heeft outdoor accessoires een rugzak, slaapzak en een leuke outdoor outfit. 

shop Barby camping set

Walkie talkie en verrekijker cadeau kinderen kamperen

3. Verrekijker en walkie talkie

Echte camping avonturiers zul je heel blij maken met deze verrekijker en walkie talkie set. Samen met hun broertjes, zusjes of vriendjes kunnen ze hiermee direct op avontuur! Wilde dieren spotten met hun verrekijkers (of stiekem gluren naar de gekke buurman iets verderop) via de portofoons kunnen ze op afstand met elkaar praten. Gegarandeerd uren speelplezier!

shop Verrekijker en walkie talkie

Kinderstoel kamperen sinterklaascadeau

4. Kindercamping stoel met leuke dierenprints

Je kinderen zullen dol zijn op deze stoel! Hij ziet er té gek uit en door het kleine formaat is hij gemakkelijk mee te nemen naar de camping. Je kunt hem compact opklappen en in de auto gooien. Deze leuke stoel is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en kleuren. Een leuk Sinterklaascadeau om te geven vind je niet?

shop Kindercamping stoel

Sinterklaascadeau kinderboek

5. Kinderboek met campingavonturen

Wanneer je een boek geeft voor Sinterklaas heb je niet alleen een leuke cadeau, het is ook nog eens erg leerzaam! In dit boek volgen we een aantal vriendjes tijdens hun avonturen op de camping aan de zee. De campingvriendjes vinden een geheimzinnige fles met een flessenpost en gaan op onderzoek uit... Benieuwd hoe dit afloopt? Koop dit leuke boek voor Sinterklaas.

shop Kinderboek met campingavonturen

Kinder bbq voor op de camping

6. Kinder barbecue

Wat is er nou leuker om net als papa (of mama natuurlijk) te barbecueën op de camping. Met deze speelgoed barbecue kan je kind aanschuiven en je helpen met het bereiden van een lekker maaltje. Een geweldig cadeau om te geven op pakjesavond. Deze bbq bevat tevens diverse etenswaren zodat je kinderen alvast kunnen oefenen met eten maken voor papa en mama. Goed cadeau toch?

shop Kinder bbq

Watertafel sinterklaas cadeau

7. Zand en watertafel

Niet voor niets wordt vaak gezegd dat kinderen niet veel meer nodig hebben dan een beetje zand en water om zichzelf te vermaken. Deze zand- en watertafel is erg leuk voor in de tuin, maar ook om mee te nemen naar de camping. In deze set vind je een heleboel extra accessoires voor een lekkere (smeer)partij water en zandplezier tijdens het kamperen. 

shop Zand en watertafel

Badminton set Sinterklaascadeau

8. Badmintonset met net voor de hele familie

Badminton is misschien wel campingsport nummer 1. Het hoort écht thuis op de camping. In deze complete set vind je rackets voor 4 personen, shuttles, een compleet net en een opberghoes. Je bent meteen helemaal klaar voor een badminton competitie op de camping!

shop Badmintonset

Een leuk sinterklaas cadeau voor kinderen die graag kamperen

Meer leuke Sinterklaas cadeaus voor op de camping

Naast deze leuke Sinterklaas tips is het altijd leuk om je kinderen een leuke gezelschapsspel cadeau te doen. Dat is niet alleen leuk voor op de camping maar ook leuk tijdens de donkere decemberdagen. Ben jij benieuwd naar een leuk gezelschapsspel voor op de camping, lees dan ons artikel over leuke spellen voor op de camping

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren en jij nu precies weet wat je je kinderen wilt geven voor het Sinterklaasfeest. Fijne dagen en veel plezier met de voorpret!

ga op zoek naar een camping

Over de auteur:
Anjetha van Hensbergen

Anjetha van Hensbergen is moeder van Amélie en Morris en één van de initiatiefnemers van Campingzoeker. Naast dat ze haar hele leven al kampeert, is ze ook meer dan 10 jaar werkzaam geweest op een camping in Overijssel. Samen met haar man Erwin werkt ze dagelijks aan de website Campingzoeker.

Anjetha van Hensbergen