Yes, nog even en dan komt een van onze meest favoriete televisieprogramma’s weer op de buis! Ik heb het natuurlijk over We zijn er Bijna 2023. Dit populaire televisieprogramma start op dinsdag 15 augustus op omroep Max. Zoals ieder jaar wordt 'We zijn er bijna' gepresenteerd door Martine van Os, die samen met 23 caravans en campers 33 dagen lang door Sardinië en Corsica trekt. Meer weten over het 12e seizoen van We zijn er Bijna 2023? Lees dan snel verder.

Alle onderwerpen in dit artikel
We zijn er bijna 2023
We zijn er Bijna: Slow tv van de bovenste plank!

Wat is "We zijn er bijna?"

We zijn er Bijna! is een enorm populair televisieprogramma op omroep Max. In dit televisieprogramma - al sinds jaar en dag gepresenteerd door Martine van Os - volgen we een groep kampeerders die een groepsrondreis maken door Europa. Deze groep, veelal senioren met veel kampeerervaring, reizen onder leiding van een (stel) reisbegeleiders met hun eigen caravan of camper door Europa. Tijdens deze rondreis bezoeken ze vele bekende en minder bekende toeristische hoogtepunten van de regio waar ze verblijven.

Tijdens de afleveringen van We zijn er Bijna! volgen wij hun avonturen, dagelijkse routines, leren we de deelnemers kennen en horen we hun levensverhalen. 
Het programma We zijn er Bijna! valt echt dan ook écht in de categorie Slow-tv. Een heerlijk programma om lekker voor op de bank te gaan zitten en te genieten van een prachtige reis en de hartverwarmende verhalen van de deelnemers.

We zijn er bijna 2023
Volg 23 campers en caravans op hun rondreis op het eiland Corsica en Sardinië

Waar gaat de reis in 2023 naar toe?

Dit jaar bracht de reis de deelnemers van We zijn er Bijna! ze naar het prachtige Corsica en Sardinië. Deze groepsreis wordt georganiseerd door de ACSI, een ervaren partij als het gaat om kamperen en kampeerreizen. Half mei vertrokken de deelnemers. We zijn er Bijna! is dus in het voorjaar van 2023 opgenomen. 

De groep maakte een rondreis van 33 dagen naar het Franse eiland Corsica en het Italiaanse Eiland Sardinië. Onderweg worden onder andere de toeristische trekpleisters Calanches de Piana, Bonifacio en ander prachtige steden en natuurgebieden bezocht. Ook maken de deelnemers van We zijn er Bijna! nog een spannende jeepsafari. 

De route ' We zijn er Bijna 2023'
Dit jaar gaat de reis naar het Franse eiland Corsica en het Italiaanse Eiland Sardinië

Deelnemen aan We zijn er Bijna?

Helaas kan je je niet zomaar aanmelden voor deelname aan het programma We zijn er Bijna! De deelnemers worden gekozen door de organisatie van ACSI zodat er een interessant en gemêleerd reisgezelschap is.
 Wil jij meer weten over de reis, kijk dan op de reispagina van de ACSI. 

Wanneer is We zijn er Bijna 2023 op tv?

Kun jij, net als ons, niet wachten om genieten van de nieuwste uitzendingen van We zijn er Bijna? Het nieuwe seizoen start op dinsdag 15 augustus en is te zien op omroep Max. Wil je alvast in de stemming komen of oude afleveringen terug zien? Lees dan nu ons artikel over 'We zijn er Bijna 2022' of kijk alle oude afleveringen terug op NPO start of uitzending gemist. Wij wensen je alvast veel kijkplezier. 

bekijk alle oude afleveringen   Vind een leuke camping

Over de auteur:
Anjetha van Hensbergen

Anjetha van Hensbergen is moeder van Amélie en Morris en één van de initiatiefnemers van Campingzoeker. Naast dat ze haar hele leven al kampeert, is ze ook meer dan 10 jaar werkzaam geweest op een camping in Overijssel. Samen met haar man Erwin werkt ze dagelijks aan de website Campingzoeker.

Anjetha van Hensbergen