De ‘Koekjesfabriek’ in Assen wordt het nieuwe onderkomen van Campooz. Je kent ze vast wel van die té gekke tenttrailers. Deze nieuwe locatie is vele male ruimer, heeft een nieuwe productielocatie, magazijn en testcenter. Op 17 en 18 juni wordt de koekjesfabriek op feestelijke wijze geopend en jij kunt daar bij zijn! Twee dagen lang is er open dag (van 10 tot 17 uur) voor een ieder die een kijkje achter de schermen wil nemen. Tijdens deze open dag zijn er ook opzetdemonstraties, volleybal clinics, een Rebel-Outdoor pop-up store, BBQ demonstraties en presentaties van partners. En .... er worden twee mooie nieuwe producten aan het Campooz gamma toegevoegd. Benieuwd welke? Lees dan snel verder.

Alle onderwerpen in dit artikel
De koekjesfabriek is de nieuwe locatie van Campooz
De Koekjesfabriek is het nieuwe onderkomen van Campooz

Het kleinere zusje van Red Ruby: La luna

Red Ruby is net een jaar oud en heeft nu al een klein zusje, genaamd La Luna. La Luna is een compactere versie met dezelfde karakteristieke diamantvormige slaapcabine. Nieuw aan dit model van Campooz is dat je de cabine niet alleen van de voorkant maar ook van de zijkant kunt bereiken. Daarnaast is het kuipzeil ook aanritsbaar wat het opzetgemak aanzienlijk vergroot.

Gert van Campooz: ‘Nieuwe kleuren, een zeer comfortabel matras en een nieuw platform waar de tent op wordt gebouwd, maken het plaatje compleet. Het platform is zeer bijzonder. Het frame is zwart gepoedercoat en met de hand gemaakt in een sociale werkplaats.’

De La Luna van Campooz
La Luna, het kleinere zusje van Red Ruby

De aanhangers nu in eigen productie

De aanhangers die Campooz gebruikt voor het produceren van de tenttrailers worden altijd ingekocht. Sinds het merk verhuist is naar de 'koekjesfabriek' hebben ze alle ruimte om deze aanhangers zelf te produceren, te beginnen met de trailers voor de Red Ruby en de hagelnieuwe La Luna. De kwaliteit van deze zelfbouw aanhanger is uitzonderlijk. Naast de standaard uitvoering is de trailer ook beschikbaar als extra avontuurlijke en offroad variant.

Caravanning uitgebreid met een voortent

Het merk Caravanning heeft vorig jaar een vliegende start gekend. De iconische Travelling en Trekking luifels waren erg in trek en zie je dan ook steeds vaker terug op de camping. Naast luifels was er veel vraag naar complete voortenten voor caravans. Een vraag waar dit jaar een antwoord op is gekomen. De vorm van deze nieuwe voortent is even herkenbaar.

Bijzonder aan de voortent is dat je hiermee erg flexibel bent. Alle panelen zijn eenvoudig te verwijderen en een verandastang wordt standaard meegeleverd. Net zoals de tenttrailers is de voortent uitgevoerd met het Clima-C systeem. De voortent is geheel te verduisteren. Met deze introductie gaan ze de concurrentie aan met andere grote merken.

De nieuwe Caravanning voortent van Campooz
De nieuwe Caravanning voortent van Campooz

Ben jij benieuwd naar de nieuwe producten van Campooz, of lijkt het je leuk een kijkje te nemen op 17 of 18 juni 2023 bij de koekjesfabriek? Klik op de onderstaande link en lees alles over het openingsweekend 

openingsweekend Campooz  vind een leuke camping

Over de auteur:
Erwin van Hensbergen

Als initiatiefnemer van Campingzoeker is Erwin dagelijks bezig met het verbeteren van de website. Naast het schrijven van blogs is hij ook verantwoordelijk voor de vormgeving van Campingzoeker. Erwin is een fanatiek kampeerder en doet dit het liefste in een tent of in een tenttrailer. Puur en helemaal één met de natuur! Naast zijn werk voor Campingzoeker is Erwin vader van twee en eigenaar van het internetbureau 'De MerkGarage' in Kampen.

Erwin van Hensbergen