Zondagmiddag, kampeertelevisie middag! Heerlijk inspiratie opdoen en je verlekkeren aan de sfeerbeelden van een zonnige zomervakantie. Zondag 4 februari start een nieuw seizoen Campingtijd op RTL4. Welke bestemmingen bezoeken ze dit seizoen en wat kan je nog meer verwachten? We lichten alvast een tipje van de sluier van de kampeeravonturen van Koert-Jan en Saskia op.

Alle onderwerpen in dit artikel
Campingtijd 2024. Het kampeerprogramma van RTL4
Koert-Jan de Bruijn en Saskia Weerstand presenteren ook dit jaar Campingtijd

Seizoen 4 van Campingtijd telt 5 afleveringen die starten op zondagmiddag 4 februari. De uitzendingen zijn te bekijken op RTL4 om 17:30 uur. Tijdens de uitzendingen worden diverse regio's bezocht in binnen en buitenland en is er aandacht voor nieuwe trends en producten.

Dit seizoen bezoeken Koert-Jan de Bruijn en Saskia Weerstand campings in onder andere Spanje, België, Tirol en Italië. Het enthousiaste presentatie duo laat je campings zien en gaan actief op pad in de regio. Ook zijn er informatieve onderdelen in Campingtijd met aandacht voor de nieuwste trends en producten.


Ben je nog op zoek naar een camping in een van deze regio's of wil je gewoon lekker je kampeerkriebels aanwakkeren. Zondagmiddag, RTL4 om 17:30 uur. Lekker met het bordje op schoot!

vind nu een leuke camping

Over de auteur:
Anjetha van Hensbergen

Anjetha van Hensbergen is moeder van Amélie en Morris en één van de initiatiefnemers van Campingzoeker. Naast dat ze haar hele leven al kampeert, is ze ook meer dan 10 jaar werkzaam geweest op een camping in Overijssel. Samen met haar man Erwin werkt ze dagelijks aan de website Campingzoeker.

Anjetha van Hensbergen