Moet je nog even wachten op je eerste kampeertrip maar kun je je kampeerkriebels niet langer onderdrukken? We hebben een leuke tip voor je. Het Paasweekend én het weekend daarna organiseert kampeer- en outdoorwinkel de Vrijbuiter het Vrijbuiter event. De start van jou kampeerseizoen. Ben jij nog op zoek naar nieuwe stoelen, slaapmatten, een koelbox of misschien zelfs een hele kampeeruitzet voor je eerste kampeeravontuur? De professionals van de Vrijbuiter helpen jou tijdens het Vrijbuiter event 2024 graag op weg.

Alle onderwerpen in dit artikel
Vrijbuiter event 2024 in Gouda of Zaandam
Begint het bij jou al te kriebelen? Bezoek het Vrijbuiter Event in Gouda of Zaandam

30 maart: Vrijbuiter Event Gouda

De zaterdag voor Pasen vind het eerste Vrijbuiter event plaats in de vestiging in Gouda. In deze prachtige vestiging kun je terecht voor alles wat je maar denkt nodig te hebben voor jou kampeervakantie. Er is een mooie tentenafdeling, slaapzakken -en slaapmatten afdeling en natuurlijk een uitgebreid aanbod van allerlei accessoires. Ben jij een beginnende of juist fanatieke wandelaar? Bij Vrijbuiter Gouda kun je je laten voorlichten door wandelexperts in jouw zoektocht naar nieuwe wandelschoenen. Na een voetanalyse kan je je nieuwe wandelschoenen uitproberen op het indoorwandelpad met verschillende ondergronden. Zo weet je zeker dat je met het perfecte paar schoenen de deur uit wandelt.

Tijdens het Vrijbuiter event zijn er diverse demonstraties en stands van campings, kampeermerken en experts aanwezig. Er worden diverse activiteiten voor zowel kinderen als volwassenen georganiseerd. Uiteraard zijn er ook foodtrucks aanwezig voor lekkere trek.

Afgelopen jaar waren wij te gast op het Vrijbuiter event in Gouda. Wil je weten hoe dat was? Klik en bekijk onze Vrijbuiter Event 2023 in Gouda sfeerimpressie.

Veen aanloop op Vrijbuiter event 2023 in Gouda
Laat je informeren, scoor koopjes en ontdek de nieuwste gadgets!

6 april: Vrijbuiter Event Zaandam

Een weekend later kunt je dit Vrijbuiter Event bezoeken op de tweede locatie van Vrijbuiter Zaandam. Ook hier vind je diverse stands van campings en bekende kampeer- en outdoormerken. Je kunt deelnemen aan workshops en demonstraties. Kies je wandelschoen na een voetanalyse door een van de Vrijbuiter experts, en test diverse slaapmatten. Ook bij deze vestiging kan je gratis parkeren en je je waterfles vullen. In deze vestiging kun je speciaal op maat gemaakte matrassen voor je caravan of camper laten maken. Dit gebeurt (op afspraak) door een van de partners van Vrijbuiter. Ook wij van Campingzoeker zullen die dag aanwezig zijn.

Bezoek alvast de nieuwe website/webshop van Vrijbuiter en download je paklijst om lekker te kunnen gaan shoppen. Bij elke 100 euro die je besteed tijdens het Vrijbuiter event ontvang je een cadeaukaart van 5,- euro voor je volgende bezoek. Dat zijn nog eens leuke deals!

Wat is er allemaal te doen op het Vrijbuiter event?
Op het Vrijbuiter Event hoef je je geen moment te vervelen!

Vorig jaar (2023) bezochten wij de vestiging van Vrijbuiter in Gouda. Wil je weten hoe dat was? Bekijk hier het filmpje van onze winkelbezoek.

Bezoek Vrijbuiter.nl

Over de auteur:
Anjetha van Hensbergen

Anjetha van Hensbergen is moeder van Amélie en Morris en één van de initiatiefnemers van Campingzoeker. Naast dat ze haar hele leven al kampeert, is ze ook meer dan 10 jaar werkzaam geweest op een camping in Overijssel. Samen met haar man Erwin werkt ze dagelijks aan de website Campingzoeker.

Anjetha van Hensbergen