Één van de mooiste vakantieparken van Roompot in Zuid Holland ligt in Kijkduin. Op loopafstand naar het strand en fietsafstand van Den Haag en Scheveningen is dit park perfect gelegen voor een vakantie in Nederland voor jong en oud. Het park is de afgelopen jaren ontzettend vernieuwd wat ervoor zorgt dat het park de afgelopen jaren erg in trek is bij vakantiegangers van jong en oud. 

Alle onderwerpen in dit artikel

Het vernieuwde paradijs van Roompot kijkduin

Sinds kort is er een vernieuwd centrumgebouw bij vakantiepark Kijkduin en het is een ware beleving. Het centrum heeft een open keuken met een aantal grote steenovens.Terwijl je plaatsneemt aan je tafel, heb je het privilege om het keukenteam te aanschouwen terwijl zij jouw maaltijd vers en met vakmanschap bereiden. Als je verkiest om te ontspannen met een verfrissend aperitief, dan is de bar de perfecte plek om plaats te nemen.

Naast het culinaire aspect heeft het nieuwe centrumgebouw nog veel meer te bieden. De jongste gasten kunnen zich uitleven in de nieuwe Kids Club en Indoor Kids Playground, terwijl degenen die trek hebben, kunnen genieten van een heerlijke maaltijd in de sfeervolle brasserie of zelfs een smakelijke pizza kunnen bestellen bij de pizzeria. Of het nu 's ochtends is met een heerlijke kop koffie en vers afgebakken croissantjes, of 's middags voor een verrukkelijke lunch, het luxe restaurant in het centrumgebouw van Roompot Kijkduin verwelkomt gasten gedurende de hele dag voor een smaakvolle ervaring.

Vernieuwde vakantiepark Kijkduin in Zuid Holland

De kids hoeven zich niet te vervelen

Roompot staat bekend om Koos konijn. Koos assisteert samen met het animatieteam de kids club die elke dag een ander activiteitenprogramma heeft. Ook zijn de rangers te vinden op het park. Is je kleine tussen de 4 en 11 jaar en tussen de 1.10 en 1.60 meter lang? Dan wilt je kind het off-road avontuur echt niet missen. Neem plaats achter het stuur en navigeer jezelf over het spannende parcours dat op je wacht. Als beloning voor hun inspanningen ontvangen de kinderen een welverdiende medaille en worden ze vriendelijk uitgenodigd voor een officiële huldiging, die speciaal op het park wordt georganiseerd.

Roompot biedt een avontuurlijke ervaring aan de kinderen, die nog lang in hun herinneringen zullen blijven hangen. Ouders kunnen vol trots de rol van enthousiaste supporters vervullen wanneer hun kinderen deelnemen aan deze bijzondere huldiging. Voor een eigen avontuurlijke expeditie kunnen gezinnen een jeep huren en de omgeving verkennen!

Kijkduin Roompot vakantiepark

Plezier voor iedereen bij Roompot

Voor ouders die van een actieve levensstijl houden, heeft Roompot een scala aan mogelijkheden om van te genieten. De fietsverhuur biedt de perfecte gelegenheid om samen romantisch door de duinen te fietsen en te genieten van de prachtige natuurlijke omgeving. De rustige paden en landschappen creëren een ideale setting voor ontspannen fietstochten.

Ook staan er drie ultramoderne padelbanen klaar om sportieve uitdagingen en spannende wedstrijden te bieden. Deze snelgroeiende en populaire sport geeft zowel beginners als ervaren spelers de kans om hun vaardigheden te testen.

Voor degenen die graag van sportevenementen genieten, heeft Roompot ook aanbiedingen die aansluiten bij hun interesses. Wanneer er spannende sportuitzendingen zijn, zoals de Grand Prix op Zandvoort, kunnen gasten deze bij ons in de horecagelegenheden live volgen. Dit betekent dat je niets hoeft te missen van de actie en de opwinding terwijl je ontspant en geniet van een heerlijke maaltijd of drankje.

Over de auteur:
Gast schrijver

Dit artikel is geschreven door een gastschrijver van Campingzoeker. Ben jij ook een fanatieke kampeerder en lijkt het je leuk om een van je (kampeer)avonturen met ons te delen? Neem dan contact met ons op (via onze contactpagina) en wie weten lezen we binnenkort jou verhaal op het blog van Campingzoeker.

Gast schrijver