De voorpret begint op Campingzoeker: kies uit meer dan 975 campings in de Benelux.
logo campingzoeker groot Campings Favorieten
Camping Tussen wad en strand
Bewaar in favorietenVerwijder uit favorieten

Camping Tussen wad en strand

Eco Camping op Ameland

Camping Tussen wad en strand ligt op het smalste stuk op het eiland Ameland waardoor het wad, het strand en het bos heel dichtbij zijn. De eco camping heeft 15 ruime kampeerplaatsen waar je op je eigen manier van je vakantie kunt genieten.

Je kunt actief het eiland verkennen of lekker genieten van je welverdiende rust op de camping voor je eigen tent of caravan. Bij mooi weer kan er op de vuurplaats een vuurtje gemaakt worden waar je gezellig de dag door kunt nemen. In het bijgebouw van de camping kun je gebruik maken van de keuken, wasruimte en de gezellige zithoek met een kast vol boeken en spelletjes!

Voor een heerlijke wandeling in het bos hoef je maar 10 minuten te lopen en in 5 minuten ben je al bij het Wad in de Ballumerbocht. De Ballumerbocht is een voormalige aanleghaven van de beurtschippers die tussen Ameland en Harlingen voeren, ligt de KNRM reddingsboot Anna Margareta en is de thuishaven van diverse historische reddingsboten.

Ben je dol op oude reddingsboten, neem dan een kijkje in de museumhaven in Ballumerbocht. Op het vogel uitkijkpunt in deze buurtschap kun je onder andere de scholeksters, wulpen en strandlopers spotten!

In de omgeving is genoeg te beleven, een super leuke ervaring is natuurlijk wadvaren. Je gaat varen op de Waddenzee met WL 35 ‘Brakzand”, de netten worden op zee uitgegooid en weer binnengehaald. Het net met de vangst wordt aan boord van het schip gelegd en de bemanning geeft uitleg over de vangst. Op deze manier krijg je de mogelijkheid om de zeedieren van dichtbij te bewonderen. Onderweg zie je de zeehonden die op de zandbanken liggen en geniet je van de zilte zeelucht en de serene rust.

Lees meer

Staanplaats
v.a. 24,50
Huuraccomodatie
v.a. 53,57
Bezoek website

Kenmerken

Duurzame camping
Deze camping maakt milieubewuste keuzes.
Aan een rivier
Deze camping is gelegen aan een rivier.
Kampeer plaatsen
Staanplaatsen voor een tent, vouwwagen of caravan.
Chalets of Stacaravans
Op deze camping kun je stacaravans en/of chalets huren.
Ingerichte tenten
Op deze camping vind je compleet ingerichte tenten.
Huisjes
Op deze camping zijn bungalows of huisjes te huur.

Faciliteiten

Huisdier vriendelijk
Op deze camping zijn huisdieren toegestaan. Wil je meer weten? Check de website van de camping.
Sanitair
Op deze camping zijn de volgende sanitaire voorzieningen aanwezig.
Wasmachines
Sport en Ontspanning
De volgende sport- en ontspanning faciliteiten zijn hier aanwezig.
Sportveld
Water-, stroom en gas
Op deze camping zijn de volgende faciliteiten aanwezig.
Stroomaansluiting
Wifi
Op het terrein van deze camping is Wifi aanwezig. Bekijk voor meer informatie over de dekking en eventuele kosten de website.