De voorpret begint op Campingzoeker: kies uit meer dan 875 campings in de Benelux.
logo campingzoeker groot Campings Favorieten

Knapsack: een nieuw spel voor op de camping

26-05-2022 Anjetha van Hensbergen

Bij een vakantie op de camping horen spelletjes. Nu kennen we allemaal de populaire spellen als jeu des boules, tafeltennis, badminton en Kubb. Nu kwam ik onlangs een nieuw campingspel tegen genaamd Knapsack. Een gezelschapsspel waar je in teams tegen elkaar strijd en tactiek een belangrijk rol speelt. Ik was hier zo enthousiast over dat ik je er graag mee wil laten kennismaken.

Lijkt het je leuk om na het lezen van deze review ook aan de slag te gaan met dit campingspel? Wij mogen een spel weggeven aan één van onze bezoekers. Lees snel verder en ontdek hoe je kans maakt op een Knapsack t.w.v. 49 euro!

 

Knapsack - Een nieuw spel voor op de camping

Knapsack: een nieuw familiespel voor op de camping.

 

Hoe speel je het spel Knapsack

Het spel bestaat uit een aantal genummerde houten paaltjes en een van touw geknoopte knots om mee te werpen. Deze onderdelen zitten in een handige draagtas die tegelijk ook het scorebord is. Het doel van het spel is om als eerste 30 punten te scoren óf om er voor te zorgen dat alle paaltjes in de kleur van jou team staan. Met de knots gooi je de paaltjes van jou team om om punten te scoren. Om te winnen moet je dus een tactisch en slim spel spelen waarbij je goed moet hoofdrekenen en natuurlijk mikken. Je kunt het spel met z’n tweeën spelen of met een team. Knapsack is geschikt vanaf ca. 6 jaar. 

 

Uit welke onderdelen bestaat Knapsack

Knapsack wordt geleverd in een opvallende gele tas die tevens dient als scorebord.

 

Hoe werkt het spel Knapsack?

Het spel Knapsack komt uit Nederland en wordt duurzaam en met de hand geproduceerd. Het hout is FSC gekeurd, de knots is van jute en de tas heeft een Oekotex keurmerk. Dat geeft gelijk al een goed gevoel toch? Het spel is zo’n 6 jaar geleden ontwikkeld door een creatieve duizendpoot en spelletjes fanaat. Hij was op zoek naar een nieuw buitenspel met een strategisch element. En niet onbelangrijk, het moest leuk zijn om te spelen voor diverse doelgroepen. Momenteel worden er in de zomermaanden regelmatig Knapsacktoernooien georganiseerd. Hoe leuk is dat!

 

Speel knapsack op de camping

Het moet vooral leuk zijn om te spelen!

 

Wat vind ik van Knapsack?

Ik speelden het spel met mijn man en onze twee kinderen in twee teams van een ouder met een kind. Voor jonge kinderen is het strategisch element nog wat lastig. Maar samen kwamen we er goed uit. Het spel is erg degelijk en ziet er aantrekkelijk uit. Vanwege de handige draagzak (scorebord) is het gemakkelijk mee te nemen voor een middagje Knapsacken in het park.

Al snel werden wij erg fanatiek en behendig in het verzamelen van de punten. Het strategische aspect is nu ook hetgeen het spel leuk maakt om te spelen. Je moet de juiste keuzes maken en goed mikken om je tegenstander(s) te verslaan. Persoonlijk vind ik het een erg leuk spel dat zeker mee gaat op onze komende kampeervakanties

 

Spellen spelen op de camping

Het strategische aspect maakt Knapsack een heel uitdagend spel. 

 

Maak nu kans op een Gratis Knapsack t.w.v. 49 euro

In samenwerking met de maker van Knapsack mogen wij een spel weggeven aan onze bezoekers! Wat moet je doen om kans te maken op dit leuke campingspel? Ga naar onze Facebook of Instagram pagina en laat in de post weten met wie je dit spel wilt spelen (bekijk de post op Facebook - bekijk de post op Instagram). Volg ons en Knapsack op Facebook of Instagram om er achter te komen of je deze prijs hebt gewonnen. That's it!

 

Knapsack: Instagram / Facebook 
Campingzoeker: Instagram / Facebook

 

Speel Knapsa op de camping

Wil jij ook kans maken op dit leuke campingspel?

 

Wil jij kans maken op dit leuke campingspel? Je hebt tot maandag 6 juni 2022 (Tweede pinksterdag) om mee te doen aan deze winactie. Uit alle deelnemers verloten wij willekeurige een winnaar. Deze winnaar wordt bekend gemaakt op onze Facebook pagina en ontvangt van ons een hagelnieuwe Knapsack.

Wil je niet afwachten of je hebt gewonnen en wil je graag zelf aan de slag met Knapsack? Natuurlijk kun je het spel ook kopen via de website van Knapsack door op de onderstaande (oranje) knop te klikken.

 

Doe nu mee aan deze winactie  Koop nu je eigen Knapsack 

 

Over de auteur:
Anjetha van Hensbergen

Anjetha van Hensbergen is moeder van Amélie en Morris en één van de initiatiefnemers van Campingzoeker. Naast dat ze haar hele leven al kampeert, is ze ook meer dan 10 jaar werkzaam geweest op een camping in Overijssel. Samen met haar man Erwin werkt ze dagelijks aan de website Campingzoeker.

Anjetha van Hensbergen

Anderen Lazen ook