De verwarming in je huis een graadje hoger zetten, via een schema een lichtplan maken of kijken wie er voor de deur staat met een slimme deurbel. Onze huizen worden tegenwoordig steeds slimmer en alles is te regelen via je eigen smartphone. "Waarom doen we dit niet met onze tenttrailers", moeten de mensen van Campooz hebben gedacht! Daarom lanceren ze de allereerste met app bedienbare vouwwagen: Digi Joe.

Alle onderwerpen in dit artikel
Bestuur je vouwwagen met een app
Dankzij de integratie van geavanceerde app-technologie heb je volledige controle over je kampeerervaring

Nieuw van Campooz: Digi Joe

Vorig jaar kwam Campooz, de vouwwagen fabrikant uit Assen, met de zogenaamde Sleepy Joe. Deze tenttrailer had hetzelfde uiterlijk als de rest van de Campooz familie, alleen was dit een langslaper model. Met een lengteslaper hoef je niet meer over elkaar te klimmen voor nachtelijke toiletbezoekjes. Erg handig en het bleek een model waar veel animo voor was!

Dit jaar heeft de Sleepy Joe er een broertje bij. Een broertje dat een aantal revolutionaire stappen heeft gezet. De Digi Joe is namelijk uitgerust met een aantal elektrische snufjes die je leven op de camping een stuk gemakkelijker maken!

De Digi Joe van Campooz
De Sleepy Joe heeft een revolutionaire transformatie ondergaan

Wat maakt de Digi Joe uniek?

De Digi Joe is een elektrische tenttrailer die je met een intuïtieve app vanaf je smartphone kunt laten in- en uitklappen. Daarnaast is vanuit diezelfde app ook de verlichting in de vouwwagen, een warmtedeken en zelfs de mechanische ventilatie te regelen. En dat allemaal met een paar eenvoudige tikken op het scherm van je telefoon.

Om de Digi Joe van stroom te voorzien is deze nieuwe telg uitgerust met geïntegreerde zonnecellen. Met deze vouwwagen kun je dus gemakkelijk off the grid kamperen en ben je lekker duurzaam bezig!

Het idee komt uit de koker van Gert IJszenga. "We zijn verheugd om deze revolutionaire vouwwagen te introduceren, die het gemak en comfort van kamperen naar een geheel nieuw niveau tilt", zegt Gert IJszenga, eigenaar van Campooz. Door geavanceerde technologie te combineren met ons streven naar duurzaamheid, bieden we kampeerliefhebbers de ultieme kampeerervaring zonder in te boeten op comfort of milieubewustzijn."

Zonnepanelen op je campooz vouwwagen
Genieten van een duurzame en milieuvriendelijke kampeerervaring

Wanneer kun je de Digi Joe verwachten?

Campooz heeft een speciale introductie video online gezet waarin je de lancering van de Digi Joe live kunt meemaken. Deze video is slechts een uur te bekijken op 01-04-2024. Ben jij nieuwsgierig naar dit nieuwe model of wil je hem alvast bestellen? Bezoek dan de website van Campooz via de onderstaande knop en zorg dat je er op tijd bij bent.

bekijk de live lancering

Over de auteur:
Erwin van Hensbergen

Als initiatiefnemer van Campingzoeker is Erwin dagelijks bezig met het verbeteren van de website. Naast het schrijven van blogs is hij ook verantwoordelijk voor de vormgeving van Campingzoeker. Erwin is een fanatiek kampeerder en doet dit het liefste in een tent of in een tenttrailer. Puur en helemaal één met de natuur! Naast zijn werk voor Campingzoeker is Erwin vader van twee en eigenaar van het internetbureau 'De MerkGarage' in Kampen.

Erwin van Hensbergen