Camping 't Bakhuis

Kamperen bij de boer in Wijlre

Een kleine maar fijne boerderijcamping met alle basis faciliteiten en vele bezienswaardigheden om de hoek. Het uitzicht vanaf je kampeerplek is fenomenaal! De kinderen zijn altijd welkom om te helpen op de boerderij en worden vaak uitgenodigd voor een ritje op de tractor.

Camping 't Bakhuis heeft zo'n 20 ruime kampeerplekken achter de in werking zijnde boerderij met vee. Je kampeert hier in een boomgaard met een prachtig uitzicht over het Geuldal en het dorpje Wijlre. In Wijlre vind je een kleine supermarkt en diverse eetgelegenheden. Hoewel je in het buitengebied kampeert liggen de levendige plaatsen Gulpen en Valkenburg op 3 en 5 kilometer afstand van de camping. De kinderen zullen zich prima vermaken op de boerderij. Ze zijn van harte welkom om te komen helpen of mee te rijden op de tractor. Dat is echt kamperen bij de boer! Verder zijn er nog enkele speeltoestellen op het centrale veld. Mocht je geen eigen kampeermiddel hebben dan is er ook een vakantiewoning voor 6 personen op het terrein.

Met de gratis wifi op de camping bekijk je gemakkelijk de weervoorspellingen en alle bezienswaardigheden in de omgeving. Je bevind je echt in het hart van Zuid-Limburg waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Waag je een gokje in het casino van Valkenburg of ga je ontspannen in het nabijgelegen Thermae 2000. De hoofdstad van de provincie, Maastricht, is niet ver weg maar ook de steden Heerlen of Sittard zijn leuk om te bezoeken. Op warme dagen is het openluchtbad in Gulpen vlakbij voor een verfrissende duik!


Type camping
  • Boerderij camping
  • Rustige camping

Ligging terrein
  • Landelijk

Grootte van de camping
< 75 plaatsen
Adres
berghof 2, 6321 PC, wijlre
Prijs per nacht Deze prijs is gebaseerd op een kampeerplek in het laagseizoen zonder toeristenbelasting.
Staanplaatsen v.a. € 15,75
Huuraccomodaties v.a. € 205,00
Waar vind je Camping 't Bakhuis?

Faciliteiten op Camping 't Bakhuis


Algemeen
  • Wifi
  • Huisdier vriendelijk
Activiteiten
  • Buitenspeeltuin
Accommodaties
  • Kampeerplaatsen
Sanitair
  • Wasmachines
  • Wasdrogers
Disclaimer: Wij besteden veel zorg en aandacht aan het up-to-date houden van deze informatie. Echter, zowel faciliteiten als eventuele kosten veranderen regelmatig. Aan dit overzicht kunnen daarom geen rechten worden ontleend.