Je ergens op verheugen is soms net zo fijn als het ‘ding’ zelf. Daarom is het fijn om nu alvast te gaan denken aan je vakantie in 2021. En je er op voorbereiden natuurlijk. December is daar echt de beste tijd voor. 

Alle onderwerpen in dit artikel

Want of je nu voor jezelf een vakantie gaat bedenken of nog een cadeautje zoekt voor iemand, die van vakanties houdt, bij het voorbereiden hoort ook het kopen van vakantie dingen. Zoals een mooie reistas bijvoorbeeld. 

De voorbereidingen voor je kampeervakantie

Je reis begint  met een tas

Uiteraard begint je reis bij het uitzoeken van je vakantie. Is dat nu nog iets te lastig, dan kan je reis ook beginnen bij het uitzoeken van een mooie en comfortabele reistas. Want waar je ook naar toe gaat komend jaar, er is één must en dat is een Legend tas. Zeker al jij van 2021 een top jaar wil gaan maken, mag een Legend tas gewoon niet ontbreken. Dat komt mede omdat Legend de combinatie is van passie voor het bewerken van leer en de liefde voor mode. Dat zie je terug in alle tassen. Van de reistas tot de stijlvolle shopper en de multifunctionele clutch of tijdloze portemonnee. Stuk voor stuk gehuld in een stoere ontwerpen en  mooi uitgevoerd in kwalitatief leer. Een cadeautje dus. Krijg je je tas thuis, dan is het heerlijk om al weg te dromen wat je allemaal gaat inpakken. Dat heet voorpret. Zelfs in een tijd waarin alles nog wat onzeker is. 

Voor de kids

Wil je je kinderen ook voorbereiden, kies dan een tas die multifunctioneel is. Voor de jeugd is een rugzak meestal het beste cadeau. Als schooltas maar ook voor een weekendje weg of vakantie. Functioneel en toch mooi zijn de Fjallraven kanken tassen. Deze producten zijn gewoon niet alleen maar gemaakt om functioneel te zijn. Ze dragen een prachtig verhaal en doen ook nog eens heel veel goed voor het milieu. Kijk maar eens naar de klassieke rugtas van Fjällraven, die is daar een mooi voorbeeld van. Niet voor niets waren scholieren direct ‘om’ toen de Kånken in 1978 werd gelanceerd. Zij zagen direct dat dit niet alleen een functionele rugzak was , maar ook eentje die er supermooi uitzag. Daar kun je dus mee gezien worden. Daarnaast is vooral nu het feit dat de tassen zijn gemaakt van duurzaam materiaal en met respect voor de natuur een extra argument. Dat is dus verwennen en tegelijk ook nog eens goed opvoeden.

Tips voor de beste tas

Reistassen zijn er natuurlijk zijn in diverse soorten. Ga je lang op reis, zul je waarschijnlijk voor een koffer kiezen. Toch is het meenemen van een rugzak altijd een goed idee. Voor tijdens je reis als je een dagje iets gaat bezichtigen maar ook voor onderweg. In het vliegtuig voor je boek, een extra vest en dergelijke en in de auto voor wat lekkers en de spullen die je onder handbereik wilt houden. 

Voor een weekendje weg is een wat grotere reistas erg fijn. Je kunt daar je kleding maar ook je toilettas, boek en zelfs je laptop in meenemen. Qua stijl is er keuze genoeg. Denk maar aan mooie leren exemplaren of de echte outdoor versies. Kiezen voor een laptopsleeve geeft dan wel extra zekerheid.

Voor de kinderen is het fijn om ze een eigen tas te geven. Kijk daarbij wel goed naar de maat zodat de tas goed op de rug van het kind past. Meestal staat de leeftijd wel aangegeven. Let er ook op dat de schouderbanden verstelbaar zijn, zodat je de tas goed passend kunt maken. 

zoek een leuke camping