De voorpret begint op Campingzoeker: kies uit meer dan 875 campings in de Benelux.
logo campingzoeker groot Campings Favorieten
Camping van Kempenhof
Bewaar in favorietenVerwijder uit favorieten

Camping van Kempenhof

Een geslaagde camping op het platteland

Een bijzondere camping voor kampeerders die komen voor de rust, natuur en het platteland. In de zomermaanden pluk je overheerlijke blauwe bessen op de camping!

Wat meteen opvalt bij deze camping is het vele groen! Hoge bomen, mooie beplanting en de hagen die zorgen voor de nodige privacy. Er zijn ruim 30 kampeerplaatsen die uitsluitend bestemd zijn voor toeristisch kamperen. Camping van Kempenhof wordt vooral bezocht door rustzoekers, fietsers en wandelaars. Er zijn nagenoeg geen faciliteiten voor kinderen op de camping zelf. In het servicegebouw vind je zowel de sanitaire voorzieningen als een gezellige huiskamer. In de huiskamer staat een televisie voor algemeen gebruik, diverse spelletjes en veel informatie over de omgeving. Bij mooi weer kun je ook plaats nemen op het buitenterras. Voel je vrij om tijdens het zomerseizoen de lekkerste blauwe bessen te plukken voor het ontbijt! De overige boodschappen voor het ontbijt koop je in het nabijgelegen dorpje Melick.

Er staan twee bijzondere huuraccommodaties op de camping. Het appartement is geschikt voor vier personen en zeer smaakvol ingericht. Het appartement heeft onder andere een grote keuken met oven en een eigen terras vol met bijzondere planten. Het Glamphouse is een luxe kampeerhuisje dat ook van alle gemakken is voorzien. Denk aan fijne boxspringbedden en een ruime veranda met lounge set. Door het gebruik van tentzeil en veel hout en groen krijg je wel het ultieme kampeergevoel. Deze accommodatie is ook geschikt voor vier personen.

Met de gratis wifi ontdek je gauw genoeg wat deze mooie streek allemaal te bieden heeft! De meegebrachte fietsen kunnen in ieder geval gestald worden in de overdekte fietsenstalling met aansluiting voor elektrische fietsen. Nationaal park De Meinweg ligt op korte afstand van de camping en heeft de fietser en wandelaar veel te bieden wat betreft natuurschoon. Meer natuur vind je bij de Maasplassen net achter Roermond. Roermond zelf is bij uitstek geschikt voor een dagje shoppen! Ontdek designer outlet Roermond op korte afstand van de camping.

Lees meer

Staanplaats
v.a. 17,50
Huuraccomodatie
v.a. 85,00
Bezoek website

Kenmerken

Kampeer plaatsen
Staanplaatsen voor een tent, vouwwagen of caravan.
Huisjes
Op deze camping zijn bungalows of huisjes te huur.
Rustige camping
Op deze camping kun je genieten van de rust.
Landelijk
Deze camping is gelegen in een landelijke omgeving.
Vlak bij een stad
Deze camping is gelegen in de buurt van een stad.

Faciliteiten

Huisdier vriendelijk
Op deze camping zijn huisdieren toegestaan. Wil je meer weten? Check de website van de camping.
Sanitair
Op deze camping zijn de volgende sanitaire voorzieningen aanwezig.
Mindervaliden sanitair Wasdrogers Wasmachines
Verhuur
Op deze camping zijn de volgende producten te huur.
Kinderpakket
Water-, stroom en gas
Op deze camping zijn de volgende faciliteiten aanwezig.
Kabelaansluiting Stroomaansluiting Wateraansluiting
Wifi
Op het terrein van deze camping is Wifi aanwezig. Bekijk voor meer informatie over de dekking en eventuele kosten de website.