Camping Kerjean

Frankrijk/Bretagne/Bannalec
Bezoek website
Bezoek

Adult only camping in zuid-Bretagne

Andre en Karin verwelkomen je met hun uitstekende service en gastvrijheid op hun plekje in Bretagne. Kun je rust, eenvoud en natuur wel waarderen dan is dit misschien wel een plekje voor jou. Deze natuurcamping is bedoeld als 'adult only camping' wat wil zeggen dat ze graag kampeerders van 16 jaar en ouder begroeten.

De camping met slechts een aantal zeer ruime plaatsen is geopend vanaf eind april tot midden september. Het sanitair is er schoon en een wasje kan ook gedraaid worden. Wat opvalt is het parkachtig geheel met mooie bloemen. Op de website van de camping staat ook dat ze het erg waarderen als je overgehouden zaden van veldbloemen meebrengt. Wat een leuke gedachte dat je zo een stukje zaait en achterlaat in Frankrijk.

Naast kamperen zijn er ook 3 gites te huur. De 2 vierpersoons gites liggen naast elkaar en de tweepersoons gite is vrijstaand. Je kunt het hele jaar door verblijven in de gites. Sterker nog kom je in de herfst of winter dan zal er al een gezellig haardvuurtje branden bij aankomst in je gite. Ook staat er alvast een flesje wijn klaar en zijn de bedden opgemaakt. Welkom in het zuiden van Bretagne! Daarnaast is het leuk om te weten dat je de beschikking hebt over een ruime tuin met terras waar je ook een BBQ vindt. Met de gratis wifi stuur je eenvoudig wat leuke foto's van deze topplek naar het thuisfront.

Op vijf minuten afstand ligt het dorp Bannelec waar diverse winkels te vinden zijn. De ligging van camping Kerjean is landelijk maar je bent toch ook zo aan de Bretonse kust. Slijt je dagen dwalend door mooie dorpjes langs het strand of haventjes. De meest verse vis is hier verkrijgbaar. De eigenaren geven je graag tips over bijzondere uitstapjes. Want ook het binnenland is zeer interessant. Zo wil je toch de echte Menhirs (hunebedden) met hun mystieke verhalen een keer gezien hebben?


Type camping
  • Adult only

Ligging terrein
  • Landelijk

Bezoek website
Boek direct bij één van onze boekingspartners
Icoon Jetcamp
Openingsperiode
van 1 januari t/m 31 december
Grootte van de camping
<75 plaatsen
Adres
kerjean 265, 29380, bannalec
Prijs per nacht Deze prijs is gebaseerd op een kampeerplek in het laagseizoen zonder toeristenbelasting.
Staanplaatsen v.a. € 22,45
Huuraccomodaties v.a. € 76,50
Waar vind je Camping Kerjean ?

Faciliteiten op Camping Kerjean


Algemeen
  • Wifi
  • Oplaadpunt elektrische auto
Voorzieningen
  • Stroomaansluiting
Accommodaties
  • Kampeerplaatsen
  • Huisjes
Sanitair
  • Wasmachines
  • Wasdrogers
Disclaimer: Wij besteden veel zorg en aandacht aan het up-to-date houden van deze informatie. Echter, zowel faciliteiten als eventuele kosten veranderen regelmatig. Aan dit overzicht kunnen daarom geen rechten worden ontleend.