Boerencamping Buitenlust

Nederland/Utrecht/Eemdijk

Boerencamping in het midden van Nederland

Wakker worden met een weids uitzicht en koeien in je achtertuin. Overdag de boer helpen op de boerderij en de dag afsluiten aan de rivier de Eem. Dat klinkt top toch?

Deze minicamping is gelegen achter een boerderij waar kalveren worden gehouden die opgroeien tot melkkoeien. Alle 20 kampeerplaatsen hebben een weids en vrij uitzicht over het platteland. Achter het dijkje langs de camping stroomt de rivier de Eem waar diverse watersporten mogelijk zijn. Kinderen en volwassenen zijn van harte welkom om mee te helpen met de dagelijkse werkzaamheden op de boerderij. Echt kamperen bij de boer dus! Voor de kinderen staan er ook enkele speeltoestellen op het centrale kampeerveld. Er is ook een binnenruimte om een spelletje te kunnen spelen, ideaal als het eens regent. Het sanitair gebouw is modern en heeft onder andere vloerverwarming en je kunt er lekker douchen zonder muntjes! Op de camping bevindt zich ook een trekkershut welke geschikt is voor 2 tot 4 personen. Je dagelijkse boodschappen doe je slechts 3 kilometer verderop, in het plaatsje Eemdijk.

Deze camping ligt echt in het midden van Nederland en daardoor zal je favoriete uitstapje niet heel ver weg liggen. Direct buiten de camping kun je een potje boerengolf gaan spelen. Zo leer je op spelende wijs de mooie omgeving kennen. Ga ook eens kijken in het dorp Spakenburg. Spakenburg is door de ligging aan de voormalige Zuiderzee van oudsher een echt vissersdorp. Bij de oude haven en werf worden nog regelmatig demonstraties vis roken en netten maken gegeven. Het museum beeld en geluid ligt op het mediapark van Hilversum en geeft je een leuk inkijkje in hoe het er in de televisiewereld aan toe gaat. Bewonder decors, kostuums en probeer zelf eens een programma te presenteren.


Type camping
  • Boerderij camping

Ligging terrein
  • Landelijk

Grootte van de camping
< 75 plaatsen
Adres
eemdijk 157, 3754 NL, eemdijk
Prijs per nacht Deze prijs is gebaseerd op een kampeerplek in het laagseizoen zonder toeristenbelasting.
Staanplaatsen v.a. € 17,00
Huuraccomodaties v.a. € 40,00
Waar vind je Boerencamping Buitenlust?

Faciliteiten op Boerencamping Buitenlust


Algemeen
  • Huisdier vriendelijk
Voorzieningen
  • Stroomaansluiting
Activiteiten
  • Buitenspeeltuin
Accommodaties
  • Kampeerplaatsen
  • Trekkershutten
Sanitair
  • Wasmachines
  • Wasdrogers
Disclaimer: Wij besteden veel zorg en aandacht aan het up-to-date houden van deze informatie. Echter, zowel faciliteiten als eventuele kosten veranderen regelmatig. Aan dit overzicht kunnen daarom geen rechten worden ontleend.