De voorpret begint op Campingzoeker: kies uit meer dan 875 campings in de Benelux.
logo campingzoeker groot Campings Favorieten
Camping Duinzoomhoeve
Bewaar in favorietenVerwijder uit favorieten

Camping Duinzoomhoeve

Luxe boerencamping tussen de bollenvelden

Op loopafstand van het schoonste strand van Noord-Holland en de streek met de meeste zonuren van Nederland vind je camping Duinzoomhoeve. Op deze camping kun je zelf je pizza bakken bij de centrale pizzaoven. Of kook eens op open vuur in een heksenketel. De boerin leent je graag alle benodigdheden. Neem ook gerust je gitaar mee voor een gezellige avond bij het kampvuur. Zeg nou zelf; dat is toch kamperen ten top!

Camping Duinzoomhoeve is een autovrije camping met zo'n 30 kampeerplaatsen. De comfort plaatsen hebben privé-sanitair. En dit sanitair mag luxe genoemd worden. Zo is het toilet voorzien van toiletpapier, heb je warm water in de wasbakken zodat je er ook kunt afwassen en is er verwarming met handdoekradiator. Ook in het verwarmde toiletgebouw vind je handdoekjes, zeep en toiletpapier. De kinderen ontdekken het reilen en zeilen op een boerderij als ze komen kamperen bij deze boer. In de schuur wacht in ieder geval een heus skelterpark op ze. Spelen kunnen ze ook bij de vogelnestschommel of de zandbak. De pinkenstal is de huiskamer van de camping. Hier wordt op reservering het ontbijt gereserveerd en kookt de boerin regelmatig een driegangen maaltijd met echte streekproducten. Verse eitjes, jam van de boer en ijs zijn ook verkrijgbaar in de pinkenstal. Voel je ook welkom om een spelletje te komen doen of een tijdschrift te lezen, alles ligt voor je klaar. Zo zijn er nog tal van luxe faciliteiten te noemen die deze camping gewoon heel bijzonder maken. Er is een centrale pizza oven met schoorsteen, hout, bijl en oventhermometer. Er staan banken rondom zodat je er gezellig bij kunt zitten en neem ook gerust wat van de kruiden om je gerecht af te maken. De boerin leent je graag haar heksenketel (Afrikaans potje) om op open vuur te kunnen koken. Het kampvuur wordt regelmatig opgestookt maar je mag ook zelf het hout pakken om het kampvuur te ontsteken.

Heb je geen eigen kampeermiddel maar wil je wel graag verblijven op Camping Duinzoomhoeve? Geen nood, de camping biedt diverse huuraccommodaties aan. Zo zijn er vier- en vijfpersoons hooiberghutten. De hutten zijn compleet ingericht en zien er super knus uit in rood of blauw boerenbont. Kom je met z'n tweeën? Boek dan de fleurige romantische pipowagen met een weids uitzicht over de bollenvelden. Het bed is al voor je opgemaakt! Je maakt gebruik van de sanitaire voorzieningen op de camping.

Een bijzondere activiteit is een kanotocht met de vierpersoons familiekano. De boer brengt je naar het beginpunt en haalt je ook weer op. Pal langs de camping loopt het Noord-Holland pad, al wandelend kom je langs de mooiste plekjes van de provincie. Op de fiets ben je door de duinen zo in Julianadorp of Den Helder. Je komt dan door een mooi stukje natuur van de Noordkop; de Donkere Duinen en het Mariendal. Net voor Den Helder ligt het plaatsje Huisduinen. Daar bezoek je het Fort Kijkduin of de hoogste vuurtoren van Nederland; de lange Jaap. Eenmaal in Den Helder is het tijd voor een echt streekbiertje. Bij Stadsbrouwerij de Helderse jongens maken ze verschillende speciaal biertjes. Een rondleiding door de brouwerij is ook mogelijk. De fietsen stal je bij terugkomst in de overdekte fietsenstalling met oplaadpunt voor elektrische fietsen. De camping heeft ook verschillende fietsen en fietskarren voor de verhuur.

P.s. Deze camping is genomineerd als 1 van de 3 beste kleine campings van Nederland.

Lees meer

Staanplaats
v.a. 21,00
Huuraccomodatie
v.a. 50,00
Bezoek website

Kenmerken

Boerderij camping
Een (mini)camping gelegen bij een boerderij.
Rustige camping
Op deze camping kun je genieten van de rust.
Familie camping
Een camping met faciliteiten voor het hele gezin.
Landelijk
Deze camping is gelegen in een landelijke omgeving.
Aan de zee
Deze camping is gelegen aan (of in de buurt van) de zee.
Kampeer plaatsen
Staanplaatsen voor een tent, vouwwagen of caravan.
Trekkers hutten
Op deze camping kun je overnachten in een trekkershut.
Bijzonder verblijf
Op deze camping vind je unieke accommodaties.

Faciliteiten

Eten en drinken
Geen zin om zelf te koken? Op deze camping zijn de volgende eet- en drinkgelegenheden te vinden.
Afhaal Broodjes service
Huisdier vriendelijk
Op deze camping zijn huisdieren toegestaan. Wil je meer weten? Check de website van de camping.
Sanitair
Op deze camping zijn de volgende sanitaire voorzieningen aanwezig.
Privé sanitair Wasmachines
Speeltuin
Op deze camping vind je één of meerdere speeltuinen.
Buitenspeeltuin
Verhuur
Op deze camping zijn de volgende producten te huur.
BBQ Boten Fietsen
Water-, stroom en gas
Op deze camping zijn de volgende faciliteiten aanwezig.
Stroomaansluiting
Wifi
Op het terrein van deze camping is Wifi aanwezig. Bekijk voor meer informatie over de dekking en eventuele kosten de website.