Pop-up camping Winterwoods

Kamperen in een traditionele Mongoolse yurt

Winterwoods is een echte wintercamping! Een pop-up camping welteverstaan en geopend vanaf eind oktober tot en met eind maart. Je overnacht in de dichte robuuste bossen van natuurgebied 'het hart van Drenthe'. Het terrein is heel sfeervol ingericht en je zult de natuur en het seizoen op een heel andere manier beleven. Daar zorgen de georganiseerde winterse activiteiten wel voor. Ben jij klaar voor een echte 'yurt experience'?

Op deze camping kun je je eigen kampeermiddel voor een keertje thuislaten want hier staan ingerichte yurts voor je klaar. Een yurt is een traditionele tent uit Mongoliƫ waar ze wel wat kou gewend zijn. De tenten zijn ruim van opzet en weliswaar traditioneel ingericht maar wel met het comfort van nu. Dat betekent een fijne houtkachel, comfortabele bedden en warm beddengoed. Weet je niet hoe je een houtvuur kunt maken? Geen nood, dit wordt bij aankomst allemaal aan je uitgelegd. In de yurt heb je de mogelijkheid om te koken op een gasstelletje. Kookgerei en servies is ook aanwezig en boodschappen kun je doen in Borger op 10 minuten rijden vanaf Winterwoods.

Tijdens je verblijf worden er allerlei activiteiten georganiseerd waarvoor je je kunt inschrijven. De activiteiten hebben allemaal een winters karakter. Wat te denken van een koude training, houthakken, yoga, brood bakken of een workshop stoofpot klaarmaken boven het vuur. Of verken de omgeving per mountainbike en fiets bijvoorbeeld de bekende mountainbike-route Gieten-Gasselte. En daarna is heerlijk opwarmen en relaxen in de Finse sauna of met een drankje bij het kampvuur. Wat een bijzondere ervaring!


Type camping
  • Rustige camping
  • Glamping
  • Duurzame camping

Ligging terrein
  • Landelijk
  • In het bos

Openingsperiode
van 1 januari t/m 26 maart
Grootte van de camping
<75 plaatsen
Adres
ieberen 1, 9442 TJ, elp
Prijs per nacht Deze prijs is gebaseerd op een kampeerplek in het laagseizoen zonder toeristenbelasting.
Huuraccomodaties v.a. € 260,00
Waar vind je Pop-up camping Winterwoods?

Faciliteiten op Pop-up camping Winterwoods


Algemeen
  • Spa en Wellness
Accommodaties
  • Ingerichte tenten
  • Bijzonder verblijf
Disclaimer: Wij besteden veel zorg en aandacht aan het up-to-date houden van deze informatie. Echter, zowel faciliteiten als eventuele kosten veranderen regelmatig. Aan dit overzicht kunnen daarom geen rechten worden ontleend.