De voorpret begint op Campingzoeker: kies uit meer dan 725 campings in de Benelux.
Zoeken Favorieten
Minicamping de Nesse
Bewaar in favorietenVerwijder uit favorieten

Minicamping de Nesse

Kamperen met het comfort van thuis

De familie Adrichem heet haar gasten van harte welkom op hun goed verzorgde minicamping in Noord-Holland op slechts 7 kilometer van zee. Het gloednieuwe sanitair gebouw heeft een familiebadkamer, ideaal voor jonge gezinnen! De vakantiepret kan thuis al beginnen als je de Camping de Ness App downloadt.

De kleine camping is gelegen in een groene omgeving op 4 kilometer afstand van het Noord-Hollands Duinreservaat en 7 kilometer van de Noordzeekust. De 23 toeristische kampeerplaatsen zijn voorzien van een handig tegelplateau, wifi, stroom, water en afvoer bij iedere plaats. Ook is het mogelijk om kosteloos je voorkeursplaats aan te geven. De camping is met name geschikt voor echtparen met een eigen caravan en jonge gezinnen. Kinderen tot negen jaar zullen zich prima vermaken op de camping bij de speeltuin, water- en zandspeelplaats, grote trampoline of bij het pannaveld. Het erf is afgesloten en het campingterrein verder autovrij. Naast de camping beheert het echtpaar ook een paardenpension. Eigenaren verzorgen zelf hun paard, derhalve is het niet mogelijk om paard te rijden, te verzorgen of een paard mee te nemen. Wat je wel mee moet nemen zijn de jeu de boules ballen, want de baan ligt er prima bij en nodigt uit om op te spelen. In de recreatieruimte vind je een informatiehoek en fietsroutes en is een kinderhoek ingericht met lego, keukentje en een poppenspeelgoed. Het nieuwe sanitairgebouw is van hoge kwaliteit en comfort. Bijna net zoals thuis. Fijn toch als de zeep, toiletpapier en de papieren handdoekjes al aanwezig zijn? Gezinnen met kleine kinderen zullen de familiebadkamer met babybadje, commode en duo douche zeker kunnen waarderen.

Op het veld gezellig tussen de andere campinggasten staan twee hooiberghuisjes geschikt voor 4 en 5 personen. Iets meer comfort dan kamperen maar wel kunnen genieten van het campingleven. Je maakt gebruik van de douches van de camping, maar je hebt wel een eigen toilet, kookblokje en een fijne grote picknicktafel buiten.

De camping is gelegen aan de rand van Castricum en tussen Alkmaar en Haarlem. Steden met veel bezienswaardigheden die zeker een bezoek waard zijn. Naast de zee die op 7 kilometer afstand ligt en het Noord-Hollandse duinreservaat is Noord-Holland valt er in Noord-Holland ontzettend veel te zien en te beleven. Op de handige app vind je alle informatie over de camping en de omgeving, bezienswaardigheden en evenementen. Stippel zo zelf je ideale vakantie uit. Neem je je eigen fietsen mee dan kun je die kwijt in de overdekte fietsenstalling. Ook is er op de camping fietsverhuur mogelijk.

Lees meer

Staanplaats
v.a. 24,95
Huuraccomodatie
v.a. 60,00
Bezoek website

Kenmerken

Rustige camping
Op deze camping kun je genieten van de rust.
Landelijk
Deze camping is gelegen in een landelijke omgeving.
Vlak bij een stad
Deze camping is gelegen in de buurt van een stad.
Kampeer plaatsen
Staanplaatsen voor een tent, vouwwagen of caravan.
Bijzonder verblijf
Op deze camping vind je unieke accommodaties.
Trekkers hutten
Op deze camping kun je overnachten in een trekkershut.

Faciliteiten

Sanitair
Op deze camping zijn de volgende sanitaire voorzieningen aanwezig.
Babysanitair Familiedouches Wasdrogers Wasmachines
Speeltuin
Op deze camping vind je één of meerdere speeltuinen.
Buitenspeeltuin
Sport en Ontspanning
De volgende sport- en ontspanning faciliteiten zijn hier aanwezig.
Pannakooi
Verhuur
Op deze camping zijn de volgende producten te huur.
(elektrische )Fietsen
Water-, stroom en gas
Op deze camping zijn de volgende faciliteiten aanwezig.
Stroomaansluiting Wateraansluiting Waterafvoer
Wifi
Op het terrein van deze camping is Wifi aanwezig. Bekijk voor meer informatie over de dekking en eventuele kosten de website.