Boerderijcamping De Mescherhei

Nederland/Limburg/Sint Geertruid

Vakantie vieren op de boerderij

Pak een wijntje en nestel je in je kampeerstoel. Je hoeft alleen maar om je heen te kijken en te genieten van het prachtige uitzicht die je op deze camping vindt. De zon die ondergaat achter de Limburgse heuvels is een prachtige afsluiter van de kampeerdag!

In Sint Geertruid heten de eigenaren je van harte welkom om de te komen kamperen achter hun boerderij. De boerderij met een aantal koeien, kippen, pony's en een paard. De camping wordt omringd door fruitbomen. In het voorjaar kun je genieten van de bloesem en in de zomer en najaar van de fruitpluk aan de bomen. Door de terrasvormige ligging heb je op alle 40 kampeerplaatsen een mooi uitzicht. Vanaf de camping kijk je op het Savelsbos, het Maasdal en de Pietersberg. Kampeerder kom behalve voor het uitzicht voor de rust, natuur en landelijke omgeving. Voor optimale rust is de camping ook autovrij. Er zijn recent (2020) twee nieuwe sanitair gebouwen gekomen onder andere voorzien van vloerverwarming. Sinds 2020 zijn er ook een vijftal kampeerplaatsen die beschikken over privé sanitair. De kippen van de boerderij voorzien je graag van een kakelvers eitje bij het ontbijt. Op het terrein staan picknicktafels voor algemeen gebruik en de vele bloemen maken het plaatje helemaal af.

In de oude boerderij zijn drie vakantiewoningen gemaakt. Deze zijn alledrie compleet ingericht en voorzien van authentieke details. Er is een appartement voor 4 personen, voor 6 tot 7 personen en een woning geschikt voor 10 personen.

Tijd om er op uit te trekken en het mooie Zuid-Limburg te ontdekken. Op de camping vind je diverse foldermateriaal en routes. De dagelijkse boodschappen doe je op zo'n 10 minuten rijden vanaf de camping. Op loopafstand zijn er wel verschillende eetgelegenheden mocht je een avond geen zin hebben om te komen. De camping is zeer geschikt als uitvalsbasis om Maastricht te bezoeken. Wandelaars wandelen zo België in maar ook Duitsland ligt om de hoek. Ontdek je de omgeving graag per fiets? Dan kun je ze bij terugkomst op de camping overdekt neerzetten in de lege koeienstal.


Type camping
 • Boerderij camping
 • Rustige camping

Ligging terrein
 • Landelijk

Openingsperiode
van 15 maart t/m 31 oktober
Grootte van de camping
< 75 plaatsen
Adres
heiweg 7, 6265 NL, sint geertruid
Prijs per nacht Deze prijs is gebaseerd op een kampeerplek in het laagseizoen zonder toeristenbelasting.
Staanplaatsen v.a. € 22,30
Waar vind je Boerderijcamping De Mescherhei?
Plattegrond Boerderijcamping De Mescherhei

Faciliteiten op Boerderijcamping De Mescherhei


Algemeen
 • Wifi
 • Huisdier vriendelijk
Voorzieningen
 • Stroomaansluiting
Accommodaties
 • Kampeerplaatsen
 • Huisjes
Sanitair
 • Privé sanitair
 • Wasmachines
 • Wasdrogers
Disclaimer: Wij besteden veel zorg en aandacht aan het up-to-date houden van deze informatie. Echter, zowel faciliteiten als eventuele kosten veranderen regelmatig. Aan dit overzicht kunnen daarom geen rechten worden ontleend.