Camping Dwingelderhof

Nederland/Drenthe/Dwingeloo

Het relaxte vrije gevoel ervaren

Een kleinschalige camping (25 plaatsen) met een no nonsens sfeer en vooral een warm onthaal en een paar dagen niets moeten. Liggend aan een doodlopend straatje vind je hier de nodige privacy in het buitengebied van Dwingeloo. Het is genieten in of bij het openluchtzwembad of bij minder weer in een van de sauna's. Men ontmoet elkaar in de avond op het gezellige terras onder de bomen waar de vuurplaats kan worden aangemaakt.

De huidige eigenaren hebben dit stuk grond in 2011 aangekocht als bouwval met als doel er weer een mooi plekje van te maken. Inmiddels zijn alle basisvoorzieningen aanwezig en wordt er verder door gemoderniseerd. Ben je nog niet bekend met het naturisme of vind je de regeltjes te streng die de meeste naturistencampings hanteren dan is dit zeker een camping voor jou. Je hebt geen NFN pas nodig en de toegang (of voor een dagbezoek) is laagdrempelig. Er zijn kampeerplekken met privé sanitair dus die letterlijke drempel hoef je ook niet over. Je vakantiedag kan beginnen met een vers eitje van de lokale boer met een krantje erbij! Heb je geen eigen kampeermiddel dan staat er een knusse studio voor maximaal 3 personen op het campingterrein. De studio beschikt onder andere over een inloopdouche, vloerverwarming en openslaande deuren naar het ruime terras.

Behalve zwemmen in het zwembad vind je ook op 10 minuten fietsafstand recreatieplas het blauwe meer. Met een fijn zandstrand, toiletten en een kiosk. Camping Dwingelderhof ligt op 3 kilometer afstand van Nationaal park Dwingelderveld. Een prachtig Drents oergebied om uren te wandelen of te fietsen. Ook het authentieke brinkdorp Dwingeloo ligt vlakbij. Vergaap je aan de meest mooie boerderijen en streek neer op een van de vele terrassen. Je kunt de dag afsluiten bij de vuurplaats of juist in de sfeervolle bar met houtkachel, genieten!


Type camping
  • Naturisten camping

Ligging terrein
  • Landelijk
  • In het bos

Openingsperiode
van 1 april t/m 31 oktober
Grootte van de camping
< 75 plaatsen
Adres
holtien 9, 7991 PN, dwingeloo
Prijs per nacht Deze prijs is gebaseerd op een kampeerplek in het laagseizoen zonder toeristenbelasting.
Staanplaatsen v.a. € 23,00
Waar vind je Camping Dwingelderhof ?
Plattegrond Camping Dwingelderhof

Faciliteiten op Camping Dwingelderhof


Algemeen
  • Wifi
  • Huisdier vriendelijk
  • Spa en Wellness
Voorzieningen
  • Stroomaansluiting
Eten & drinken
  • Café / Bar / Terras
Accommodaties
  • Kampeerplaatsen
Zwemfaciliteiten
  • Openlucht
Disclaimer: Wij besteden veel zorg en aandacht aan het up-to-date houden van deze informatie. Echter, zowel faciliteiten als eventuele kosten veranderen regelmatig. Aan dit overzicht kunnen daarom geen rechten worden ontleend.