Camping La Ferme Dôrloû

Hier kom je helemaal tot rust

Boerderijcamping à la Ferme Dôrloû is gelegen in het Pays des Collines, vlak bij de Vlaamse Ardennen. De kleine camping heeft 12 standplaatsen in een prachtige landelijke omgeving.

De standplaatsen liggen op grasvelden en zijn omringt door struiken. Hier kom je helemaal tot rust en kun je heerlijke fiets- en wandeltochten in de omgeving maken! Op het terrein van de boerderij, zijn er diverse biologische producten te koop. De binnenplaats wordt als een dorpsplein omringd door een bakkerij, een slager, een kruidenier en een boerderij.

De boerderij van Dôrloû is sinds 1990 actief in de biologische landbouw. Er zijn boomgaarden en tuinbouw en er zijn koeien, konijnen, schapen en kippen. Je kunt niet alleen heerlijk kamperen op deze gastvrije camping, er zijn ook diverse activiteiten op de boerderij. Er zijn melkproeverijen tot rondleidingen en workshops, zo is er voor jong en oud van alles te beleven en kinderen gaan zich hier zeker vermaken! Voor een dagje uit kun je één van de oudste steden van België bezoeken.

De stad is ooit door de Romeinen gesticht, de Grote markt met het daaraan grenzende Lakenhal en de imposante kathedraal zijn prachtige overblijfselen uit het oude Doornik. Je kunt hier heerlijk struinen door het historische centrum en een drankje drinken op een terras op de Grote markt.


Type camping
  • Boerderij camping
  • Rustige camping

Ligging terrein
  • Landelijk

Grootte van de camping
< 75 plaatsen
Adres
vieux moulin 48, 7890, ellezelles
Prijs per nacht Deze prijs is gebaseerd op een kampeerplek in het laagseizoen zonder toeristenbelasting.
Staanplaatsen v.a. € 9,00
Waar vind je Camping La Ferme Dôrloû?

Faciliteiten op Camping La Ferme Dôrloû


Voorzieningen
  • Stroomaansluiting
Activiteiten
  • Buitenspeeltuin
Eten & drinken
  • Campingwinkel(tje)
Accommodaties
  • Kampeerplaatsen
Disclaimer: Wij besteden veel zorg en aandacht aan het up-to-date houden van deze informatie. Echter, zowel faciliteiten als eventuele kosten veranderen regelmatig. Aan dit overzicht kunnen daarom geen rechten worden ontleend.