Camping Koolswegje

Nederland/Zeeland/Cadzand

Rust, ruimte en volop speelplezier

Op het Zeeuwse eiland Zeeuws-Vlaanderen vonden wij nog leuke minicamping vlak buiten de badplaats Cadzand. Je kampeert hier echt tussen de gewassen achter een akkerbouwbedrijf. De camping is autovrij wat maakt dat kinderen heerlijk kunnen spelen op het terrein, in het midden van de camping ligt een speeltuin. Er zijn zo'n 25 kampeerplaatsen op camping Koolswegje en ook met de camper ben je van harte welkom. Er geldt hier geen vaste aankomst- en vertrekdag wat extra vrijheid geeft.

Neem gerust een kijkje op het akkerbouwbedrijf en bewonder de grote machines in de schuur die daarvoor gebruikt worden. Naast de centrale speeltuin is er ook een recreatieruimte waar een spelletje gespeeld kan worden, een boekje gelezen of je kunt er televisiekijken. De basisfaciliteiten zoals het sanitair, wasserette en gratis wifi zijn prima op orde op deze camping. Voor boodschappen, winkels en horeca kun je terecht in Cadzand op zo'n 800 meter van de camping. De Noordzee met zijn uitgestrekte grote en vooral schone strand vind je op 2 kilometer van de camping.

Natuurreservaat 't Zwin ligt vlakbij de camping en is een prachtig gebied om in te fietsen en te wandelen. Ook voor kinderen is er op Zeeuws-Vlaanderen genoeg te beleven. Zo staan de stranden rondom Cadzand erom bekend dat je er haaientanden kunt vinden, wat een leuk souvenir! Mocht je er nu geen kunnen vinden, in Cadzand is een hele leuke schelpenwinkel waar ze ook haaientanden verkopen. Ga een middag lekker spelen en pannenkoeken eten bij Pierewiet Speelboerderij. Oudere kinderen kunnen gaan boogschieten of klimmen in de omgeving van de camping. Ook een dagtripje naar onze zuiderburen is gemakkelijk gemaakt. Neem de kusttram vanaf de grens met Knokke en je kunt de Belgische kust gaan ontdekken.


Type camping
  • Rustige camping
  • Boerderij camping

Ligging terrein
  • Landelijk

Openingsperiode
van 1 april t/m 30 september
Grootte van de camping
< 75 plaatsen
Adres
koolsweg 3, 4506 HA, cadzand
Prijs per nacht Deze prijs is gebaseerd op een kampeerplek in het laagseizoen zonder toeristenbelasting.
Staanplaatsen v.a. € 20,00
Waar vind je Camping Koolswegje?
Plattegrond Camping Koolswegje

Faciliteiten op Camping Koolswegje


Algemeen
  • Wifi
  • Huisdier vriendelijk
Voorzieningen
  • Stroomaansluiting
Activiteiten
  • Buitenspeeltuin
Accommodaties
  • Kampeerplaatsen
  • Camperplaatsen
Disclaimer: Wij besteden veel zorg en aandacht aan het up-to-date houden van deze informatie. Echter, zowel faciliteiten als eventuele kosten veranderen regelmatig. Aan dit overzicht kunnen daarom geen rechten worden ontleend.