Camping de Wielewaal

Nederland/Zeeland/Cadzand

Kamperen bij de boer dichtbij Cadzand

Camping de Wielewaal is een rustige gelegen familiecamping 1 kilometer van de badplaats Cadzand. Het uitgestrekte strand en de haven van Cadzand vind je op zo'n 2 kilometer. De camping is een fijne uitvalsbasis om Zeeuws-Vlaanderen te gaan ontdekken.

Achter een in werking zijnde akkerbouwbedrijf middenin het polderlandschap van Zeeuws-Vlaanderen vind je camping de Wielewaal. Met uitzicht op de molen en omringd door veel groen zijn er hier zo'n 130 kampeerplaatsen. Er zijn kleine veldjes om te kamperen maar je kunt ook kiezen voor een groter veld waar de kinderen fijn kunnen spelen. De speeltuin bevindt zich centraal op de camping ook worden er diverse activiteiten georganiseerd voor jong en oud. De basisvoorzieningen zoals een sanitairgebouw en wasserette zijn aanwezig. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht in Cadzand, je fietst er zo naar toe!

Behalve kamperen kun je op de Wielewaal ook een 6 persoons vakantiewoning huren. Deze authentieke boerderijwoning uit 1866 is altijd in de familie gebleven. De woning heeft wel het comfort van nu met een knipoog naar het verleden. Zo kun je slapen in een bedstee maar heb je ook de beschikking over wifi, een tv, vaatwasser en ligbad.

In Breskens kun je met een rondvaartboot naar de zeehonden in de Westerschelde, een topuitstapje met kinderen. Bezoek in Breskens ook het visserijmuseum en de jaarlijkse visserijfeesten in augustus. Je kunt vanaf Breskens ook met de voet- en fietsferry naar Vlissingen. Ben je zo ineens op het Zeeuwse eiland Walcheren beland. Laat je rijden in het toeristentreintje door het centrum van Vlissingen, heb je op een ontspannen manier toch de stad Vlissingen leren kennen. Vanaf de camping fiets je zo richting natuurgebied 't Zwin, de molen van Cadzand of speelboerderij Pierewiet.


Type camping
  • Rustige camping
  • Familie camping

Ligging terrein
  • Landelijk

Grootte van de camping
< 75 plaatsen
Adres
zuidzandseweg 20, 4506 HC, cadzand
Prijs per nacht Deze prijs is gebaseerd op een kampeerplek in het laagseizoen zonder toeristenbelasting.
Staanplaatsen v.a. € 20,00
Waar vind je Camping de Wielewaal?
Plattegrond Camping de Wielewaal

Faciliteiten op Camping de Wielewaal


Algemeen
  • Huisdier vriendelijk
Voorzieningen
  • Stroomaansluiting
Activiteiten
  • Buitenspeeltuin
  • Tafeltennistafel
Accommodaties
  • Kampeerplaatsen
Sanitair
  • Wasmachines
  • Wasdrogers
Disclaimer: Wij besteden veel zorg en aandacht aan het up-to-date houden van deze informatie. Echter, zowel faciliteiten als eventuele kosten veranderen regelmatig. Aan dit overzicht kunnen daarom geen rechten worden ontleend.