Camping Appelhof

Jongerencamping op Terschelling

Zon, zee, strand en uitgaan. In juli en augustus is Terschelling 'the place to be' voor jongeren tussen de 15 en 20 jaar. Bij aankomst is de tent al voor je opgezet. De camping beschikt over een eigen discotheek. Dus bel je vrienden en pak de boot naar Terschelling. Er is gratis bagagevervoer vanaf de boot naar de camping en terug. Jij kunt zelf de fiets pakken, de bussen of een taxi regelen.

Er zijn verschillende type safaritenten en tenthuisjes te huur vanaf 2 tot 12 personen. De accommodaties zijn wel zeer basic ingericht met stapelbedden, een kookgelegenheid, een koelkast, stroom en een picknicktafel voor de deur. Je maakt gebruik van het algemene sanitair op camping Appelhof. De camping is toegankelijk voor jongeren vanaf 15 tot 20 jaar. Genoeg leeftijdsgenoten om je heen dus. Elke avond is het feest in de discotheek op de camping waar ook regelmatig artiesten komen optreden. In de omgeving zijn er meer uitgaansgelegenheden te vinden waar je ook al vanaf 15 jaar naar toe mag. Voor ieders veiligheid en rust is er bewaking aanwezig op de camping.

Lekker chillen op het strand hoort natuurlijk ook bij je kampeervakantie op Terschelling. Met de fiets ben je er in 10 minuten. Deze vakantie is ook een uitgelezen kans om eens een nieuwe activiteit te proberen. Wat denk je van blokarten, suppen, paardrijden op het strand, golfsurfen op paintballen? Allemaal mogelijk op Terschelling. Op de terugweg richting de camping kom je langs verschillende winkels, een supermarkt en eetgelegenheden. Maar op de camping zelf kun je ook een pizza bestellen.


Type camping
  • Jeugd camping

Ligging terrein
  • Aan de zee

Openingsperiode
van 5 juli t/m 4 september
Grootte van de camping
75 - 250 plaatsen
Adres
formerum zuid 12-a, 8894 KH, formerum
Prijs per nacht Deze prijs is gebaseerd op een kampeerplek in het laagseizoen zonder toeristenbelasting.
Huuraccomodaties v.a. € 100,00
Waar vind je Camping Appelhof?

Faciliteiten op Camping Appelhof


Voorzieningen
  • Stroomaansluiting
Activiteiten
  • Disco
Eten & drinken
  • Afhaal
Accommodaties
  • Ingerichte tenten
Disclaimer: Wij besteden veel zorg en aandacht aan het up-to-date houden van deze informatie. Echter, zowel faciliteiten als eventuele kosten veranderen regelmatig. Aan dit overzicht kunnen daarom geen rechten worden ontleend.