Camping Jan Klaassen dromenland

Ideaal voor jonge gezinnen

Bij Jan Klaassen dromenland komen dromen uit! Deze kindercamping is de ideale camping voor jonge gezinnen. Je hebt onbeperkt toegang tot het nabij gelegen pretpark met een unieke speeltuin. In het grootse poppentheater van Nederland is er genoeg te beleven en te ontdekken. Er zijn meer dan 60 speeltoestellen met glijbanen en schommels.

Ga op bezoek in het dorp van Jan Klaassen of beleef avonturen bij de cowboys en piraten. Er is op het park ook een indoorspeeltuin waar iedere dag kindervoorstellingen in het poppentheater zijn. Na al dat klim en klauter plezier heb je natuurlijk trek gekregen, gelukkig kun je op meerdere terrassen lekkere pannenkoeken, patat en ijsjes bestellen maar je mag ook je eigen broodtrommel mee nemen!

Na een super leuke dag kun je heerlijk gaan slapen in één van de bijzondere huur accommodaties, je kunt slapen in een helikopter, een piratenboot en op een Amerikaanse schoolbus. Wees een echte brandweerheld en wordt wakker in de brandweerwagen of klim in de boomhut. En dat is nog niet alles! Er is ook een speciale tent voor prinsen en prinsessen, een pipowagen, een safaritent en een echte indianen tipi. Vanaf het begin tot het einde van jullie vakantie staat de beleving van de kleine gasten centraal, als je gaat slapen in de helikopter is dat inclusief piloten verkleedkleding en bij de brandweerwagen horen natuurlijk echte brandblussers. Bij een overnachting in een accommodatie zit tevens een gratis luxe ontbijtbuffet inbegrepen.

Bij de indianen tipi gaan de kids verkleed als indiaan en de prinsen en prinsessen kleden zich geheel in stijl en passend bij hun koninklijke tent. Naast het huren van deze super coole en accommodaties, kun je ook kamperen met je eigen tent of caravan. In de omgeving van het park kun je heerlijke fiets- en wandeltochten maken door de Montferlandse bossen of ga een dagje naar de omliggende steden Doetinchem en 's Heerenberg.


Type camping
  • Familie camping

Ligging terrein
  • In het bos

Grootte van de camping
< 75 plaatsen
Adres
braamweg 2, 7047 CB, braamt
Waar vind je Camping Jan Klaassen dromenland?
Plattegrond Camping Jan Klaassen dromenland

Faciliteiten op Camping Jan Klaassen dromenland


Algemeen
  • Wifi
Voorzieningen
  • Stroomaansluiting
Activiteiten
  • Buitenspeeltuin
  • Indoor speeltuin
Eten & drinken
  • Restaurant
Accommodaties
  • Kampeerplaatsen
  • Ingerichte tenten
  • Bijzonder verblijf
Disclaimer: Wij besteden veel zorg en aandacht aan het up-to-date houden van deze informatie. Echter, zowel faciliteiten als eventuele kosten veranderen regelmatig. Aan dit overzicht kunnen daarom geen rechten worden ontleend.