Boerderijcamping Pepinushof

Nederland/Limburg/Maria-Hoop

Rust en ontspanning op het platteland

Een echte boerderijcamping in het smalste stukje van Nederland. Op slechts 4 kilometer van de Duitse grens en 6 kilometer van de Belgische. Kom met je eigen kampeermiddel of boek een verblijf in een charmante blokhut.

Achter de boerderij Pepinushof net buiten de plaats Echt heet het boerenechtpaar je van harte welkom om te komen genieten van het platteland. Gasten komen hier voor de rust, ontspanning en voor de prachtige omgeving. Er zijn zo'n 20 kampeerplaatsen verdeeld over twee velden. Op veld 1 vind je in het midden een speeltuin, fijn om vanuit je luie stoel de kinderen in de gaten te kunnen houden! Op het andere veld zijn er buiten kampeerplaatsen ook 6 charmante blokhutten. Er zijn zowel blokhutten geschikt voor 4 als 6 personen. Alle blokhutten hebben eigen sanitair, een keukenblokje, televisie en een fijn terras wat uitkijkt over het kampeerveld. Op dit kampeerveld vind je middenin een barbecue plaats voor algemeen gebruik. Voor de velden bevindt zich het sanitair gebouw en de centrale parkeerplaats. Je dagelijkse boodschappen kun je doen in de plaats Echt, waar je een ruim winkelaanbod vindt.

Net buiten de camping kun je wijngaard de Deelgaarderberg bezoeken. Heb je geluk en kampeer je in het aspergeseizoen (april-juni) boek dan een rondleiding met aspergelunch! In het nabijgelegen dorp met de prachtige naam Maria Hoop kun je de "Onze-Lieve-Vrouw Moeder der heilige hoop kerk" bezoeken en desgewenst een kaarsje branden. De Pepinushof ligt ook vlakbij het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland, de Maasplassen. Watersportliefhebbers kunnen hier hun hart op halen, met moderne jachthavens, dagstranden en fijne visplekken. Om een indruk te krijgen van de omvang en natuurschoon van de Maasplassen kun je meevaren op een van de vele rondvaartboten. In Echt, op korte afstand van de camping, kun je gaan bowlen, laser gamen, paintballen, karten en nog veel meer. En dat allemaal onder een dak! Ook aan de kinderen is gedacht, zij kunnen bijvoorbeeld glow in de dark minigolf spelen of de kinderpaintball of kinderkart reserveren.


Type camping
  • Boerderij camping

Ligging terrein
  • Landelijk

Openingsperiode
van 1 april t/m 30 september
Grootte van de camping
< 75 plaatsen
Adres
prinsenbaan 18, 6104 BG, koningsbosch
Prijs per nacht Deze prijs is gebaseerd op een kampeerplek in het laagseizoen zonder toeristenbelasting.
Staanplaatsen v.a. € 6,00
Waar vind je Boerderijcamping Pepinushof?
Plattegrond Boerderijcamping Pepinushof

Faciliteiten op Boerderijcamping Pepinushof


Algemeen
  • Wifi
  • Huisdier vriendelijk
Voorzieningen
  • Stroomaansluiting
Activiteiten
  • Buitenspeeltuin
Accommodaties
  • Kampeerplaatsen
  • Huisjes
Sanitair
  • Mindervaliden sanitair
  • Wasmachines
Disclaimer: Wij besteden veel zorg en aandacht aan het up-to-date houden van deze informatie. Echter, zowel faciliteiten als eventuele kosten veranderen regelmatig. Aan dit overzicht kunnen daarom geen rechten worden ontleend.