Wij helpen je zoeken naar dé ideale camping. Zoek uit meer dan 400 campings in de Benelux.
Zoeken Favorieten

Campings in de benelux

Dit seizoen lekker kamperen op een mooie camping die helemaal bij jou past? Maar dan wel een beetje dicht bij huis? Een camping met leuke activiteiten voor de kinderen? Een mooi zwembad en animatie? Op Campingzoeker ontdek je de beste campings in de Benelux. Je vindt hier de mooiste back-to-basic campings, de gezelligste familiecampings en de meest luxe glampings. Aan zee, landelijk of in de bergen? Je selecteert eenvoudig wat voor jou en je gezin belangrijk is wij tonen je alle campings die voldoen aan je eisen. Boeken doe je voordelig bij de camping zelf. Klik hier en bekijk alle campings in de Benelux.

Kamperen in
de Benelux

Niet altijd is wat je van ver haalt lekker. Kamperen kun je prima in de Benelux. In Nederland, België en Luxemburg vind je honderden campings die voor elk wat wils te bieden hebben. Campingzoeker zorgt ervoor dat je snel, makkelijk en gericht vindt wat je zoekt. Het team achter Campingzoeker bestaat uit ervaren kampeerders met een jong gezin. We hoeven niet altijd per se ver weg. Sterker nog, we komen graag op de uitstekende campings in Nederland, België of Luxemburg.

Kamperen in de Benelux-landen is populair onder jonge gezinnen. Logisch ook: je hoeft er niet ver voor te rijden en je kunt last-minute besluiten of je gaat. Bijvoorbeeld als je het van het weer laat afhangen of je dicht bij huis wilt kamperen. Veel voorbereiding hoeft het tenslotte niet te vergen. Dat gezegd hebbende: de populairdere campings staan dan natuurlijk wel vol, want je bent echt niet de enige die in de Benelux op de camping wil staan. Behalve jonge gezinnen tref je hier ook ouderen, die meestal ook geen zin hebben om lang in de auto te zitten voor een camping.

Je hoeft niet ver te reizen voor prachtige camping

Je hoeft niet ver te reizen voor prachtige camping

In Nederland, België en Luxemburg heb je heel veel keuze

In Nederland, België en Luxemburg heb je heel veel keuze

Zoek je het in de ‘ruige’ Ardennen of in de Bourgondische steden van België? Ga je voor de mooie natuur en de bijzondere stadjes in het Groothertogdom? Of ga je nieuwe plekken in Nederland ontdekken? Er zijn geweldige mogelijkheden die we je op Campingzoeker overzichtelijk presenteren.

Hieronder vind je onze top 10 campings in de Benelux. We geven je inspiratie voor mooie campings in Nederland, België en Luxemburg, maar je beslist natuurlijk zelf wat voor jouw vakantie belangrijk is. Daarom kun je handig filteren op onder andere familiecampings, campings aan het water, luxe glampings en natuurlijk op de regio, als je al wat preciezer weet waar je heen wilt.

Top 10 campings in de BeNeLux